Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ...



Το βιβλίο αυτοκινήτου  λέει να ανοίξουμε τα παράθυρα για να φύγει ο ζεστός αέρας πριν  την ενεργοποίηση του A / C.

ΓΙΑΤΙ;
Δεν είναι περίεργο ότι τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα παιδιά πεθαίνουν από καρκίνο;
Εδώ είναι ένα παράδειγμα,  το οποίο εξηγεί πολλά από τα συμβάντα που προκαλούν καρκίνο.

Πολλοί άνθρωποι είναι στα αυτοκίνητά τους πολλές ώρες την ημέρα και το πρώτο πράγμα που όλοι κάνουν, είναι να ανοίγουν το A/C τώρα το καλοκαίρι.

Μην ενεργοποιείτε το A / C, μόλις μπείτε στο αυτοκίνητο!
Ανοίξτε τα παράθυρα, αφού μπείτε στο αυτοκίνητό σας και έπειτα ανάψτε το
A/C μετά από δύο λεπτά.

Σύμφωνα με έρευνες, ο αέρας από  το ταμπλό του αυτοκινήτου, τα καθίσματα, ο ανεμιστήρας, εκπέμπουν Βενζόλιο, μια τοξίνη που προκαλεί τον Καρκίνο (καρκινογόνο – παρατηρήστε την μυρωδιά των θερμών από την ζέστη πλαστικών του αυτοκινήτου σας).

Εκτός από την πρόκληση καρκίνου, το βενζόλιο δηλητηριάζει  τα οστά, προκαλεί αναιμία και μειώνει τα λευκά αιμοσφαίρια. Η παρατεταμένη έκθεση προκαλεί λευχαιμία, αυξάνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Μπορεί επίσης να προκαλέσει αποβολή σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης.

Αποδεκτό εσωτερικό επίπεδο του βενζολίου είναι 50 mg ανά 929 cm2.
Ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο σε κλειστό χώρο με κλειστά παράθυρα, περιέχει 400-800 mg Βενζολίου.

Σε περίπτωση που σταθμεύουμε σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον ήλιο σε θερμοκρασία πάνω από 16ο C, το επίπεδο ανεβαίνει στα 2000-4000 mg, 40 φορές περισσότερο από το αποδεκτό επίπεδο.

Οι άνθρωποι που κρατούν τα παράθυρα  του αυτοκινήτου κλειστά, αναπόφευκτα θα εισπνέουν,  υπερβολικές ποσότητες της τοξίνης.
Το βενζόλιο είναι μια τοξίνη που επηρεάζει τα νεφρά και το συκώτι σας . Το χειρότερο, είναι εξαιρετικά δύσκολο για το σώμα σας να αποβάλει αυτό το τοξικό υλικό.

Την επόμενη φορά λοιπόν, ανοίξτε την πόρτα και τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας , δώστε  χρόνο  για την ανανέωση του εσωτερικού αέρα , έτσι ώστε να διαλυθεί η  θανάσιμη ουσία   πριν μπείτε.

Δεν είναι ο  αέρας του κλιματιστικού στο αυτοκίνητο, αλλά το Βενζόλιο που δημιουργεί παράγοντες που προκαλούν καρκίνο.

Βέβαια, με την κρίση που περνάμε, μήπως να το ξανασκεφτούμε και την επόμενη φορά αντί για το A/C ας ανοίξουμε απλά τα παράθυρα μας.
Έτσι κάνουμε και οικονομία στην βενζίνη μας...
redhead

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου