Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Χωρίς φυσικό αέριο η Ελλάδα – Η Ουκρανία κλείνει τους αγωγούς!

 Θα παγώσουμε! Χωρίς φυσικό αέριο η Ελλάδα – Η Ουκρανία κλείνει τους αγωγούς!

Η Ελλάδα με τη στάση της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου αναμένεται να πληρώσει πολύ ακριβά το τίμημα της πολιτικής της Άνγκελα Μέρκελ στην Ουκρανία.
Με πρώτο χτύπημα από σήμερα, το εμπάργκο των αγροτικών προϊόντων που επέβαλλε η Ρωσία να χτυπάει κόκκινο σε χιλιάδες οικογένειες αγροτών σε όλη την Ελλάδα, οι φιλοναζιστές ηγέτες της Ουκρανίας ετοιμάζονται να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στην χώρα μας. Η Ελλάδα μένει χωρίς φυσικό αέριο!
Όπως δήλωσε ο παραιτηθείς Πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσένιουκ η χώρα του θα κλείσει την επικράτειά της σε οποιοδήποτε ρωσικό προϊόν.
«Είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε κυρώσεις στην Μόσχα σε οτιδήποτε περνά μέσα από την χώρα μας. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται ακόμη και οι πτήσεις και το αέριο» δήλωσε ο Αρσένι Γιατσένιουκ στους δημοσιογράφους σήμερα.
«Η Βουλή της Ουκρανίας θα περάσει νόμο για το θέμα αυτό που θα ψηφιστεί την Τρίτη» συμπλήρωσε ο Γιατσένιουκ.
«Δεν έχουμε άλλη επιλογή» τόνισε ο Γιατσένιουκ τονίζοντας ότι μεγάλο μέρος από τα 17 δισεκ. δολάρια που τους έδωσε το ΔΝΤ θα χρησιμοποιηθούν για την ενεργειακή ανεξαρτησία της Ουκρανίας.
Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο δεν είπε τίποτα για τις άλλες χώρες όπως η Ελλάδα που προμηθεύονται αέριο από την Ρωσία μέσω της Ουκρανίας και πολύ απλά η Βουλή της Ουκρανίας θα ψηφίσει να κρυώσουν εκατομμύρια Έλληνες και να πληρώσουν πολλαπλάσια την προμήθεια του αερίου από άλλη εναλλακτική πηγή επειδή οι ναζιστές της Ουκρανίας αποφάσισαν με εντολή Μέρκελ να τα βάλουν με την Ρωσία.
Δηλαδή η Βουλή της Ουκρανίας θα αποφασίσει την Τρίτη για τους Έλληνες πολίτες.

tribune.gr