Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ετοιμάζουν σχέδιο τεσσάρων σημείων για την προστασία των λαθρομεταναστών..

Από τη ΝΔ ετοιμάζουν σχέδιο τεσσάρων σημείων για την προστασία των λαθρομεταναστών..Στα @@ τους οι Έλληνες φορολογούμενοι που πήγαν σαν τα πρόβατα και τους ψήφισαν.
 
Δείτε τι ωραία τα λέει ο κος Σούρλας.
Θα μας κάνουν ντα ντα οι Ευρωπαίοι επειδή 5-6 νταήδες χτύπησαν λαθρομετανάστες..Την ώρα που καθημερινά μαζεύουμε πτώματα και τραυματίες Έλληνες μέσα από σπίτια και από δρόμους..λες και η πλειοψηφία τους δεν είναι θύματα των λαθροκακοποιών...αλλά τουριστών και ενίοτε κακών εξωγήινων.

Ντροπιάζουν την χώρα οι επιθέσεις των νταήδων και οι φάπες..και δεν την ντροπιάζουν οι συνεχόμενες ληστείες με καλάσνικοφ,οι βιασμοί,και οι βασανισμοί και οι δολοφονίες μέσα στα σπίτια γερόντων.
Μέτρα κατά των λαθρομεταναστών κακοποιών πότε θα πάρετε?
Πιο φυλετικό μίσος και αηδίες μας τσαμπουνάει ο Σούρλας?
Εδώ μιλάμε για εγκλήματα και αυτός μας λέει για φάπες.

Πότε σκοπεύετε να διαλύσετε τα γκέτο των λαθρομεταναστών που είναι και ταυτόχρονα λημέρια κακοποιών?

Το ότι κάποιος είναι ταλαιπωρημένος και ήρθε στην Ελλάδα δίνοντας 20 χιλιάδες δολάρια δεν σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να αφαιρεί ζωές και περιουσίες κύριοι της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ.
Πότε σκοπεύετε να κάνετε την Αθήνα ξανά ανθρώπινη και Ευρωπαϊκή πόλη?..και όχι Καμπούλ όπως είναι τώρα.
Πότε επιτέλους θα κάνετε αυτό που σας ψήφισαν?..Δεν ξεχάσαμε την πρόσφατη δήλωση Σαμαρά...«Θα επανακαταλάβουμε τις πόλεις μας»..που μ αυτή τσίμπησε πολλά από τα ψηφαλάκια των γερόντων που δεν τολμούν να βγουν από τα σπίτια τους ούτε και με το φως της ημέρας..
jack the ripper

Διαβάστε την είδηση..
Ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης Γ. Σούρλας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εξήγγειλε την εφαρμογή σχεδίου άμεσης δράσης, τεσσάρων σημείων, για την προάσπιση των δικαιωμάτων «της ευάλωτης κοινωνικής ομάδας αλλοδαπών και προσφύγων».

Ειδικότερα, ο κ. Σούρλας επισήμανε, ότι πρώτο σημαντικό βήμα είναι ο ορισμός Εισαγγελέα για την εποπτεία των υποθέσεων φυλετικού μίσους, ρατσισμού και ξενοφοβίας. Το δεύτερο βήμα είναι σύνταξη νομοθετικών ρυθμίσεων για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας. Τρίτο είναι η δυνατότητα ενημέρωσης και επικοινωνίας των αλλοδαπών με Ελληνικές αρχές με φυλλάδια και τηλεφωνικές γραμμές.

Τέλος, θα συσταθεί ένα ενιαίο «Κρατικό Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας», ενώ θα δημιουργηθεί μια ενιαία βάση δεδομένων με σκοπό την ενημέρωση των Διεθνών Οργανισμών και την παρακολούθηση της εξέλιξης των υποθέσεων. Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει, ότι «πρέπει να αντιληφθούν οι αυτουργοί των ρατσιστικών επιθέσεων και όσοι τους υποστηρίζουν, ότι διαπράττουν εθνικό έγκλημα με τις απάνθρωπες και άνανδρες επιθέσεις τους σε ταλαιπωρημένους συνανθρώπους μας».

Συνεχίζοντας ο κ. Σούρλας, υπογραμμίζει, ότι οι αυτουργοί των επιθέσεων αυτών «δεν υπερασπίζονται τα δίκαια των Ελλήνων, δεν υπηρετούν την Πατρίδα όπως διατείνονται ούτε τα θρησκευτικά τους χριστιανικά καθήκοντα επιτελούν» και προσθέτει ότι «αυτό που κάνουν είναι να ικανοποιούν τα βίαια ένστικτά τους που δεν μπορούν να χειραγωγήσουν και οι καθοδηγητές τους να εμπορεύονται τον πατριωτισμό και τα θρησκευτικά αισθήματα των Ελλήνων ανάγοντας σε ιδεολογία το ρατσισμό».
Τέλος, όπως τονίζει ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας, «πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι πάντες ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για πράξεις και παραλείψεις, που αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας διεθνώς όσον αφορά την παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων εξαναγκάζοντας την Πατρίδα μας να απολογείται για ενέργειες που δεν συνάδουν με την κουλτούρα του λαού μας». 
Πηγή : Απολλώνιος Έλλην http://www.facebook.com/apollonios.ellin/posts/512118638812619