Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Το αέναο χρέος του Έλληνα

Με αλλοδαπό καταχρηστικό δίκαιο καταχρεώθηκαν όλοι οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι όπως η Πατρίδα τους καταχρεώθηκε με επονείδιστο χρέος…και αδυνατεί να επιζήσει.

Ο Έλληνας πολίτης φορτώνεται ΛΕΟΝΤΕΙΟΥΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ.

Ο Έλληνας πολίτης δεν θα ξεχρεώσει ΠΟΤΕ! Όπως και η πατρίδα του.

Ο Έλληνας πολίτης θα περιμένει επιμήκυνση και κούρεμα επιτοκίων ΩΣ ΧΑΡΗ….ΕΝΩ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ.

Ποιος θα μας εξηγήσει την λογική και την αιτιολογημένη κοστολόγηση του ύψους επιτοκίων καθυστέρησης απόδοσης φόρων στο κράτος υπό κατοχή ;

Παράδειγμα:
Σου γεννώ νέο φόρο παράνομο και με επιβολή αλλοδαπού δικαίου ΕΝΦΙΑ/ΧΑΡΑΤΣΙ. Ταυτόχρονα Σου έχω μειώσει ή μηδενίσει το εισόδημα. Ταυτόχρονα σου έχω αυξήσει την άμεση φορολογία εισοδήματος με άμεσο και έμμεσο τρόπο. Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ!!!
Έρχεται η αλλοδαπή διακυβέρνηση να σου βάλει αυθαίρετο επιτόκιο καθυστέρησης πληρωμής του παράνομου νέου φόρου.

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ; ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ; ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ;

ΞΥΠΝΑ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ. ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΛΥΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΤΕΥΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ.

Τι περιμένεις ; Να σου κάνουν χάρη σε παράνομη επιβολή κεφαλαίου και επιτοκίων νέου προσωπικού σου χρεους, ενώ σε έχουν άνεργο ή στα όρια φτώχειας ; ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ….

Δημητρης Καμμενος
ΠΠ

 

Πηγή : olympia.gr