Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Τουρκική σημαία σε εκκλησία της Σαντορίνης απεικονίζει Ολλανδική εφημερίδα

Τουρκική σημαία σε εκκλησία της Σαντορίνης απεικονίζει Ολλανδική εφημερίδα

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ότι, εν μέσω της δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας «Τούρκοι επιχειρηματίες ετοιμάζονται να αγοράσουν Ελληνικά λιμάνια, αεροδρόμια, ακόμη και σύνολο νησιών»

Με ένα προκλητικό εξώφυλλο, το οποίο απεικονίζει εκκλησία της Σαντορίνης να φέρει στην κορυφή του τρούλου μία τουρκική σημαία, η εφημερίδα De Pers, αναφέρει ότι «εν όψει πτώχευσης Τούρκοι επενδυτές βρίσκουν ελκυστικές επενδύσεις στην Ελλάδα».

Στο εν λόγω δημοσίευμα, ο συντάκτης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι εν μέσω της δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας «Τούρκοι επιχειρηματίες ετοιμάζονται να αγοράσουν Ελληνικά λιμάνια, αεροδρόμια, ακόμη και σύνολο νησιών».
«Η ελληνική κυβέρνηση» συνεχίζει το δημοσίευμα θέλει να πουλήσει κρατικές τράπεζες, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, μέρος του ΟΤΕ καθώς και τα λιμάνια της χώρας σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη και ορισμένους αερολιμένες.
Περιγράφοντας την κατάσταση στην ελληνική πρεσβεία στην Τουρκία, ο συντάκτης του δημοσιεύματος αναφέρει ότι οι Έλληνες διπλωμάτες, «σφουγγαρίζουν τους διαδρόμους αφού τα χρήματα δεν επαρκούν για να συντηρήσουν προσωπικό καθαρισμού».

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Κι έγινε η σπίθα πυρκαγιά !

Επιτέλους ξυπνήσαμε!!! Και πάνω που είχα απογοητευθεί...
Μπράβο και πάλι μπράβο σ' όλο τον κόσμο που επιτέλους βγήκε στους δρόμους και στις πλατείες!!!
Μόνο μην μείνουμε σ' αυτό. Δυναμικές κινήσεις από εδώ και εμπρός, για να πάρουμε πίσω την ζωή μας.

ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ!!! Μην αφήσεις να σβήσουν την σπίθα που άναψε! Η Ελληνική ψυχή, έχει δύναμη! Πρέπει να γίνουμε φωτιά, κεραυνός και να δείξουμε στην υφήλιο τι θα πει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! Όχι τίποτε άλλο, μας την βγαίνουν και οι Ισπανοί από πάνω και μας προσβάλλουν... Επιβάλλεται να τιμήσουμε τους προγόνους μας, την ιστορία μας, να δώσουμε στα παιδιά μας αυτό που τους ανήκει : ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!
redhead

Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ...

Είπα να μην ξαναγράψω, αλλά δεν μπορώ. Δεν είναι δυνατόν να μην μιλήσω μ’ όλα αυτά που γίνονται, μ’ όλα αυτά που κάνει  η κυβέρνηση σε συνεννόηση με την τρόικα…

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ…  Γιατί δεν το λένε μια και έξω, να τελειώνουμε. 

ΔΟΥΛΟΙ ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ… Ας το πουν κι αυτό, γιατί αυτό  κάνουν. 

ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΑ, ΕΛΕΟΣ ! Θα μου πείτε, εμείς τι φταίμε και τα βάζεις μαζί μας; 

ΦΤΑΙΜΕ!  Γιατί αντί να ξεσηκωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να τους πετάξουμε στην θάλασσα, καθόμαστε παγωμένοι, απλοί θεατές…

Συζητήσεις επί συζητήσεων, διαβεβαιώσεις επί διαβεβαιώσεων και αμέσως μετά, οι διαψεύσεις μέσω των πράξεων τους…

Έχουμε γίνει μηχανές που γεννάνε δούλους για τους ξένους.

 Όπως ήμασταν δηλαδή και επί τουρκοκρατίας. Αυτοί είμαστε αγαπητοί συμπατριώτες μου.

Αυτό θέλετε λοιπόν; Αυτό είναι το μέλλον που θέλετε να δώσετε στα παιδιά σας;
Αύριο κυρά Μαρία, κυρά Παναγιώτα, κυρ’ Παντελή κλπ κλπ που θα πάτε να ψωνίσετε για το σπίτι σας, τι θα πείτε στα παιδιά σας; Ότι δεν έφτασαν τα χρήματα σας, γιατί έτσι θέλουν οι ξένοι; Στα παλληκαράκια και στις κοπελίτσες που ψάχνουν εις μάτην για δουλειά, τι θα απαντήσετε; Τους συνταξιούχους γονείς σας που θα τους ξανακόψουν τις συντάξεις, πως θα μπορέσετε να βοηθήσετε; Ή μήπως θα αρχίσουμε να κάνουμε ότι και οι ινδιάνοι, οι ηλικιωμένοι να πηγαίνουν σε ερημικά μέρη δίχως νερό και φαγητό για να πεθάνουν, προκειμένου να μην επιβαρύνουν τα παιδιά τους;

Δεν υπάρχουν χρήματα λένε…. Χανόμαστε, λένε… Μπα; Αλήθεια; 

Και τι κάνατε κύριοι, για να σωθούμε; Αντί να ξεπουλάτε τα ΠΑΝΤΑ, και να μας υποδουλώνετε με μνημόνια, γιατί δεν σεβαστήκατε το ίδιο το σύνταγμα μας και να κάνετε συμφωνίες προς όφελος της πατρίδας μας; Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να ξεπουλάτε τον ιδρώτα του Έλληνα; Ποιος σας είπε ότι δεν υπήρχαν άλλες λύσεις;  Η Κίνα ήταν έτοιμη να μας στηρίξει. Κι εσείς τι κάνατε; Μας υποδουλώσατε!

Αυτοί βαράν τον ταμπουρά, κι εσείς χορεύετε … Και γιατί να μην το κάνετε; Αυτές τις εντολές πρέπει να εκτελέσετε και τις εκτελείτε με τον καλύτερο τρόπο.

ΕΛΛΗΝΑ, σ’ έστησαν σε μια γωνιά, σε πυροβολούν. Έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ… 

Περνάνε συνέχεια καταστροφικά μέτρα. Ξεπουλάνε την πατρίδα μας. Κόβουν κεκτημένα δικαιώματα. Μας εξαθλιώνουν. Μας συνθλίβουν…

Κι από πάνω οι βουλευτές να ζητάνε αναδρομικά εκατομμύρια ευρώ για τις συντάξεις τους…
Τι τους ενδιαφέρει, αν τα παιδιά μας ξενιτεύονται ; Τι τους ενδιαφέρει αν ξαναβγήκανε τα τεφτέρια των βερεσέδων;

Ανοίξτε τα μάτια σας επιτέλους  Έλληνες. Ψάξτε ποια είναι  η πραγματική αλήθεια και γιατί γίνονται όλα αυτά…

Το έχω ξαναπεί: το διαδίκτυο δεν είναι μόνο για χαβαλέ. Προβληματιστείτε και μάθετε την όλη αλήθεια. 

Τι άλλο περιμένετε δηλαδή; Γίναμε μειονότητα μέσα στην πατρίδα μας… γίναμε δούλοι των ευρωπαίων… ζούμε με τον τρόμο της καθημερινότητας… γίναμε υποχείρια….

Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν δηλαδή για να ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ; 

ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΧ ΕΛΛΗΝΑ…
redhead