Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Έτοιμη η φωτιά στα Βαλκάνια από τους Αλβανούς των Σκοπίων

 111__UCK_



Ο Αλβανικός Στρατός της Ιλλυρίδας έκανε την εμφάνιση του και τρομάζει

Παρουσιάζουμε στο  pentapostagma.gr, ένα μέρος του σχεδίου που ετοιμάζουν εδώ και πολύ καιρό οι Aλβανοί για την δημιουργία τελικά της αποκαλούμενης Μεγάλης Αλβανίας. Η οποία περιλαμβάνει και ελληνικά εδάφη στις περιοχές της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας .
Στο πλαίσιο αυτό η αλβανόφωνη εφημερίδα των Σκοπίων lajmpress.com , δημοσιοποίησε ανακοίνωση των  Aλβανών της Ιλλυρίδας ,  οι οποίοι διαθέτουν μάλιστα και επιτελείο , αλλά και φρουρά που διαφυλάττει τα δίκαια των Aλβανών, και ζητά την σύσταση του κράτους της Ιλυρίδας, στο δυτικό κομμάτι της ΠΓΔΜ.
Συγκεκριμένα  η ανακοίνωση αναφέρει ότι « μην ξεχνάμε η Φρουρά της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας  (GRI), ευρίσκεται στο στάδιο μετασχηματισμού σε  Aλβανικό στρατό της Ιλλυρίδας (Ushi), αναφέρει με μια δήλωση που υπογράφεται από τον « διοικητή Shpat Dibrani».
«Σε μια συνεδρίαση του Γενικού Επιτελείου του Αλβανικού Στρατού της Ιλλυρίδας, με επικεφαλής τον διοικητή της , το Αρχηγείο  παρακολούθησε όλους τους τομείς τους διοικητές, και τους ηγέτες της μονάδας των στρατιωτικών σχηματισμών, που ευρίσκονται υπό την διοίκηση του  και , αποφασίστηκε να ενημερώσει δημοσίως :
Από 10/02/2015 λειτουργούν όλες οι στρατιωτικές μονάδες υπό τις διαταγές του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ιλλυρίδας . Κύριο καθήκον είναι η απελευθέρωση των εδαφών, που έχουν καταληφθεί από τους σκοπιανούς. Όλες οι δραστηριότητες που διεξάγονται θα έχουν ως στόχο την  υλοποίηση της απελευθέρωσης της Ιλλυρίδας . Ο Aλβανικός στρατός κάνει έκκληση σε  όλους τους πολίτες της Ιλυρίδας , ανεξάρτητα από το κόμμα που ανήκουν εάν αγαπούν την ελευθερία, από κάθε πολιτική οντότητα, να ενωθούν με την ηγεσία του Γενικού Επιτελείου για την απελευθέρωση  της Ιλυρρίδας.
Το επιτελείο του Aλβανικού στρατού στην ΠΓΔΜ , ανακοινώνει  στην  κυβέρνηση και τον Σκοπιανό λαό, ότι η δημιουργία της Ιλλυρίδας δεν είναι  ενάντια στα γειτονικά κράτη,  ούτε εναντίον του Σκοπιανού λαού, αλλά ούτε κατά του Σερβικού, του Ελληνικού, κ.λπ., αλλά δεν θα επιτρέψει την άγρια κατοχή του  αλβανικού λαού κάτω από την σκοπιανή ηγεσία. Οι Αλβανοί στα Σκόπια θα ζουν από εδώ και στο εξής στην πολιτεία της Ιλλυρίδας .
epopeja-e-uck1
Τα Σκόπια σαν ανεξάρτητο κράτος θα υπάρχουν μόνο εφόσον αναγνωρίσουν την Ιλλυρίδα.
Ο Αλβανικός στρατός  καλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και τις Ηνωμένες Πολιτείες να έρθουν  επειγόντως σε επαφή με το Σκοπιανό  κράτος, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία για την δημιουργία του κράτους εν κράτει της Ιλλυρίδας στα Σκόπια . Ο Αλβανικός στρατός Ushi θα «ξεκινήσει»  την δημιουργία του κράτους αυτού την κατάλληλη  στιγμή και το σωστό χρόνο», καταλήγει η προκήρυξη των Αλβανών.
Γενικό Επιτελείο του Αλβανικού Στρατού της Ιλλυρίδας
Σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο μας στο pentapostagma.gr. μόλις πριν τέσσερις μήνες , εμφανίσθηκε προκήρυξη των Αλβανών, σε συνέδριο της Ιλλυρίδας, αναφέροντας ότι η «δημοκρατία»  έχει στρατιωτική δύναμη με συμβατικά όπλα και  εθνική φρουρά (Φρουρά της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας), ώστε να ανταποκρίνεται σε καταστάσεις και προκλήσεις εναντίον όλων εκείνων που θα παραβιάζουν τη δημοκρατική τάξη και θα απειλούν τον πληθυσμό της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας.   Το κείμενο υπογράφονταν από τον διοικητή της Φρουράς της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας, Hamdi Ndrecaj-Panteri. Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό δεν πρόκειται για αποκριάτικο αστείο. Υπάρχει εν εξελίξει συγκεκριμένη διαδικασία αποσταθεροποίησης των Σκοπίων , και δημιουργία αλβανικού « μορφώματος», εντός της ΠΓΔΜ. Προφανώς ομιλούμε για την υλοποίηση του σχεδίου δημιουργίας της Μεγάλης Αλβανίας.
Σύμφωνα με τον ιστορικό του Μαυροβουνίου,  Τζόργκε Μποροζάν: «Οι Αλβανοί λένε ότι είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που περιβάλλεται αποκλειστικά από τον ίδιο τον λαό της , δηλαδή Αλβανούς  του Κοσσυφοπεδίου- Μαυροβουνίου – Σκοπίων. «Το θέμα ανακινήθηκε πρώτη φορά από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, στηρίχθηκε από την Αυστροουγγαρία και αργότερα από τη φασιστική Ιταλία και το Γ΄ Ράιχ. Τις ημέρες μας το στηρίζει αναφανδόν η Άγκυρα, μιας και εξυπηρετεί τα σχέδια της για εξάπλωση.
Τα βαλκάνια ευρίσκονται στο επίκεντρο αντιπαράθεσης ΗΠΑ και Ρωσίας, αποτελώντας ένα ακόμη πεδίο σύγκρουσης  των δύο υπερδυνάμεων. Πιθανόν η «σπίθα», η οποία κινδυνεύει να τινάξει τα Βαλκάνια στο αέρα, να αφορά ακριβώς την δημιουργία αυτού του συγκεκριμένου μορφώματος της Ιλλυρίδας στα Σκόπια. Ένα είναι το σίγουρο ότι «οι Αλβανοί δεν πρόκειται να καθίσουν με τα χέρια σταυρωμένα»……
Πηγή: pentapostagma.gr