Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών: Τα βαρέα μέταλλα (και από τα chemtrails) περνούν στην τροφική αλυσίδα!


Ένας ανερχόμενος διατροφικός κίνδυνος!
Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται σε σημαντικό βαθμό η συσσώρευση βαρέων μετάλλων στα γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα - και μάλιστα χωρίς κάποια ιδιαίτερη μείωση, σε αντίθεση με άλλες τοξικές οργανικές ενώσεις.
Αφού αυτά τα προϊόντα αποτελούν το βασικότερο κρίκο στην τροφική αλυσίδα, η είσοδος των βαρέων μετάλλων στα αγροτικά οικοσυστήματα θεωρείται, από τους επιστήμονες, θεμελιώδους σημασίας, καθώς η επιβάρυνση της υγείας του καταναλωτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, αθροιστικά.
Βαρέα μέταλλα είναι τα μέταλλα εκείνα που έχουν ειδικό βάρος μεγαλύτερο από αυτό του σιδήρου και είναι τοξικά σε χαμηλές συγκεντρώσεις.
Τα βαρέα μέταλλα τα ανευρίσκουμε στη φύση είτε διαλυμένα ως ιόντα στο νερό, είτε ως μεταλλεύματα στους βράχους, είτε ακόμα προσκολλημένα σε μόρια του αέρα (πήγε το μυαλό σας στα chemtrails;).



Τα βαρέα μέταλλα, σε γενικές γραμμές δεν αποβάλλονται από τον οργανισμό, όση αποτοξίνωση και να κάνει κάποιος, και θεωρούνται μια από τις αιτίες για πολλές χρόνιες ασθένειες όπως πονοκέφαλοι, σκλήρυνση κατά πλάκας, αλζχάιμερ, κλπ
Η επιβάρυνση της τροφικής αλυσίδας με βαρέα μέταλλα οφείλεται στη ρύπανση του περιβάλλοντος από τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες, όπως η διάθεση ανεπεξέργαστων λυμάτων στους υδάτινους αποδέκτες, καύση στερεών απορριμμάτων, η ανεξέλεγκτη διάθεση στερεών απορριμμάτων (περιέχοντα βαρέα μέταλλα) στο έδαφος, η καύση συμβατικών καυσίμων κ.α.
Δεδομένου ότι τα βαρέα μέταλλα δεν αποικοδομούνται, συσσωρεύονται στο έδαφος και τα νερά (γλυκά και αλμυρά), με αποτέλεσμα να περνούν στην τροφική αλυσίδα.
Η τοξικότητά τους εξαρτάται από το είδος του βαρέως μετάλλου, τη συγκέντρωσή του, την συνύπαρξη του με άλλα βαρέα μέταλλα, και το είδος του μεγαοργανισμού.

Επιπτώσεις
Αρσενικό: Το ανόργανο αρσενικό συγκεντρώνεται στους μύες, τον εγκέφαλο, τον σπλήνα, τους νεφρούς, την καρδιά, τα μαλλιά και τα νύχια. Δηλητηρίαση από αρσενικό προκαλεί παράλυση του νευρικού συστήματος, κώμα και θάνατο, ενώ χρόνια έκθεση προκαλεί μυϊκή ατονία, απώλεια όρεξης, απώλεια βάρους, τριχόπτωση και καρκινογένεση.
Κάδμιο: Το κάδμιο σε τοξικές συγκεντρώσεις και χρόνια έκθεση, είναι δυνατόν να προκαλέσει νεφρικές και ηπατικές βλάβες, υπογονιμότητα στους άνδρες, και καρκινογένεση.
Μόλυβδος: Ο μόλυβδος προκαλεί βλάβες στο νευρικό σύστημα (και κυρίως στον παιδικό πληθυσμό σχετίζεται με προβλήματα πνευματικής καθυστέρησης), ηπατικές και νεφρικές βλάβες, ευνοεί την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων, και καρκινογένεση.
Υδράργυρος: Ο υδράργυρος ανιχνεύεται κατά κύριο λόγο στα αλιεύματα που προέρχονται από ρυπασμένες περιοχές, και συγκεντρώνεται στο ήπαρ και τους νεφρούς προκαλώντας αντιστοίχως βλάβες, προσβάλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλεί προβλήματα που σχετίζονται με την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών, και καρκινογένεση.
Χρώμιο: Το εξασθενές χρώμιο προκαλεί καρκινογένεση, ηπατικές και νεφρικές διαταραχές, δερματίτιδες, και όταν εισέρχεται από την αναπνευστική οδό είναι δυνατόν να προκαλέσει εκτός από καρκίνο των πνευμόνων και χρόνια βρογχίτιδα.
Χαλκός: Ο χαλκός είναι ένα μέταλλο το οποίο είναι απαραίτητο στον ανθρώπινο οργανισμό αφού συμμετέχει στην ανάπτυξη του αγγειακού και σκελετικού συστήματος, βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου, βοηθά στη λειτουργία του νευρικού συστήματος, όμως αν υπερβούμε την ημερήσια διαιτητική πρόσληψη σε χαλκό είναι δυνατόν να εμφανιστούν νεφρικές και ηπατικές διαταραχές.
(Για τα άλλα βαρέα μέταλλα... τσιμουδιά!)
Τα βαρέα μέταλλα συσσωρεύονται σε πρωτεϊνικούς ιστούς και τα οστά.
Έτσι οι καταναλωτές θα πρέπει να αποφεύγουν την κατανάλωση ύδατος από ρυπασμένες περιοχές, καθώς και την κατανάλωση συκωτιού και νεφρών από μεγάλης ηλικίας ζώα, και ζώα που προέρχονται από ρυπασμένες περιοχές, καθώς επίσης και τρόφιμα βολβούς (πατάτες, κρεμμύδια, καρότα), που παρήχθησαν σε επιβαρυμένες με βαρέα μέταλλα περιοχές.
(Μετά αναρωτιόμαστε όλοι γιατί ο καρκίνος θερίζει με γεωμετρική πρόοδο! Το σχέδιο για τη μείωση του πληθυσμού εκτελείτε με γοργούς ρυθμούς.)

ΠΗΓΗ : http://www.katohika.gr

Σύσκεψη του Αρείου Πάγου για το μήνυμα των εφέδρων καταδρομέων στο διαδίκτυο



Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διευρυμένη έκτακτη σύσκεψη στον Άρειο Πάγο, υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε σε δημοσιογράφους που κάλυψαν την συγκεκριμένη σύσκεψη συζητήθηκαν αναρτήσεις σε blog εφέδρων αξιωματικών στις οποίες γινόταν λόγος για κατάλυση της δημοκρατίας.
Το πρωί αναμένεται να ληφθεί απόφαση για την έρευνα που θα ακολουθήσει .

Το επίμαχο κείμενο για το οποίο έγινε η σύσκεψη είναι το παρακάτω:

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΟΙ Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός σε εφαρμογή του Άρθρου 120 του Συντάγματος Απαιτούν:
1. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ λόγω Αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε Εργασία (άρθρο 22), Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια.

2. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης Αξίας εκτός Πολιτικής Σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών.

3. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ εντός Διμήνου, με την Απαγόρευση Συμμετοχής όλων των Πολιτικών που μετείχαν στις Κυβερνήσεις που ευθύνονται για την σημερινή οικονομική κατάσταση.

4. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από Ανωτάτους Δικαστικούς και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ για το ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ μας Οδήγησαν στην Καταστροφική Συμφωνία του Μνημονίου. Ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου με Πραγματική Ισχύ Επιβολής των Αποφάσεων του.

5. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ από το Δημόσιο.

6. ΑΝΑΣΤΟΛΗ περαιτέρω ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ για Οικογενειακό Εισόδημα μέχρι 25.000€.

7. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ και ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ μέχρι την Ολοκλήρωση Ελέγχου των Τραπεζών από Ορκωτούς Λογιστές και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.

9. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, συνέχιση Λειτουργίας Αμυντικών Βιομηχανιών.

10. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (Ιδιωτών/Επιχειρήσεων/Κράτους) μέχρι ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ του Ελληνικού Δημοσίου για τις Πολεμικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο.

11. ΑΡΣΗ του ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ και ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ. Όλοι Ανεξαρτήτως «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ» (άρθρο 4).

12. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ όσων μετείχαν σε Οικονομικές Θέσεις του Δημοσίου, Άσκηση Διώξεων για Παράνομο Πλουτισμό και Απόδοση στο Κράτος.

13. ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΙΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ και ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ στο Ελληνικό Δημόσιο των Οφειλών τους.

14. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε ΑΙΓΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ, ΘΡΑΚΗ και ΚΥΠΡΟ, με ταυτόχρονη καταστολή των διαφόρων Ομάδων που δουν στο εσωτερικό.

15. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με ανάλογη προώθηση στις Ευρωπαϊκές χώρες και στις χώρες Διακομιστές. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Άνω του 20% του Φορολογητέου Εισοδήματος Αυτών.

Ο Κ.Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ όπως ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ σε κατάλληλο χρόνο για την Διευκόλυνση των Εξελίξεων που Επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός.

ΘΕΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ όλων των παραπάνω μπορεί να είναι ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣ.

• ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 παρ.4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
(Μεταξύ ηθικο-πολιτικού δικαιώματος, πραγματικού γεγονότος και εκδήλωσης συνταγματικού πατριωτισμού)

ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΙΤΑΚΗ
(ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ)
ΙΙ. Η ερμηνευτική σημασία της ρήτρας.
δ) Η προστασία του πολιτεύματος σκοπός και δικαιολογία της αντίστασης.

Ο όρος «Σύνταγμα» στο άρθρο 120 παρ.4 εκλαμβάνεται με την έννοια του «Πολιτεύματος». Είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση, όπου η έννοια Σύνταγμα ταυτίζεται με εκείνη του πολιτεύματος και πρέπει ερμηνευτικά να αποδίδεται ως πολίτευμα. Αλλά και ο όρος «τήρηση» του Συντάγματος στο ίδιο άρθρο χρειάζεται κι αυτός μια διορθωτική ερμηνεία και νοηματική αναγωγή στην έννοια «προστασία». Ως τήρηση νοείται εδώ η προστασία του Συντάγματος συνολικά και όχι η εγγύηση της μη παραβίασης συνταγματικών διατάξεων.

Το δικαίωμα αντίστασης δεν ενεργοποιείται στην προκειμένη περίπτωση όταν παραβιάζεται το Σύνταγμα από τα κρατικά όργανα ή όταν εκδίδονται αντισυνταγματικοί νόμοι, αλλά μόνον όταν καταλύεται το πολίτευμα. Προϋπόθεση επομένως εφαρμογής του άρθρου 120 παρ.4 είναι η «κατάλυση» και όχι η απλή «παραβίαση» του Συντάγματος. Αυτό επιβεβαιώνεται άλλωστε με τρόπο αναμφίβολο και από τη δεύτερη φράση του ίδιου άρθρου, που καθιερώνει δικαίωμα και καθήκον αντίστασης εναντίον οποιουδήποτε επιχειρήσει να καταλύσει το Σύνταγμα.

Ως κατάλυση του Συντάγματος θα πρέπει να εννοηθεί εδώ η έμμεση ή άμεση κατάλυση του πολιτεύματος που εκδηλώνεται με την προσβολή της μορφής του ή μιας από τις οργανωτικές βάσεις του και την αδυναμία εφαρμογής, μερικής ή ολικής, του Συντάγματος και λειτουργίας των εγγυήσεων τήρησής του. Η κατάλυση μπορεί να επέλθει βίαια, με πραξικόπημα, ή να συντελεστεί ακόμη και με σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας από κρατικά ή υπερεθνικά όργανα, όπως είναι τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο «σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας», κατά την έννοια της παραγράφου 3 του άρθρου 120, συνιστά μιαν αυτοτελή περίπτωση κατάλυσης, η οποία συμπληρώνει και επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής του δικαιώματος και του καθήκοντος αντίστασης πέρα από την προϋπόθεση της «κατάλυσης με την βία» που προβλέπει αλυσιτελώς και αφελώς (είναι αλήθεια) η παρ.4.

Συνταγματικά νομιμοποιημένη είναι άρα και η αντίσταση που στρέφεται κατά των «σφετεριστών με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή» (άρθρο 120 παρ.3 του Συντάγματος).

ΠΗΓΗ : http://www.enikos.gr

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;


Βενζίνη με δελτίο, απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων ή ιδιωτικών αεροσκαφών κ.λπ., ακύρωση δρομολογίων πλοίων, περιορισμός του χρόνου λειτουργίας καταστημάτων και των φωτεινών επιγραφών τους και σειρά άλλων απαγορεύσεων προβλέπει το Σχέδιο Μέτρων Εκτακτης Ανάγκης (ΣΜΕΑ) που εγκρίθηκε με πράξη του υπουργικού συμβουλίου. Με τη συγκεκριμένη απόφαση υλοποιούνται στην ουσία οι προβλέψεις νομοθετικής ρύθμισης που ψηφίστηκε τον Φεβρουάριο με την οποία ενσωματώνονται στο ελληνικό δίκαιο οι κοινοτικές οδηγίες για την ασφάλεια ανεφοδιασμού στην ενέργεια. Στο ΣΜΕΑ αναφέρεται με λεπτομέρεια πότε πρέπει να εφαρμοστούν τα έκτακτα μέτρα για τον εφοδιασμό της αγοράς καυσίμων, πότε εφαρμόζονται εθελοντικά μέτρα, πότε είναι υποχρεωτικά καθώς και πώς συνεργάζονται τα εμπλεκόμενα υπουργεία (Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών, Εσωτερικών, Εθνικής Αμυνας, Ναυτιλίας κ.λπ.).


Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης προβλέπει σειρά εθελοντικών μέτρων, αλλά σε περίπτωση που η κατάσταση με τον ενεργειακό ανεφοδιασμό της χώρας χειροτερέψει, τότε επιβάλλονται υποχρεωτικά μέτρα για μείωση της ζήτησης πετρελαίου όπως: μέτρα περιορισμού της κίνησης των μέσων μεταφοράς (μείωση των ανώτατων ορίων ταχύτητας στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, στους αυτοκινητόδρομους και στις εθνικές οδούς, περιορισμός της κυκλοφορίας οχημάτων εντός συγκεκριμένων περιοχών, περιοδική κυκλοφορία των οχημάτων αναλόγως του αριθμού κυκλοφορίας τους, περιορισμός της συχνότητας δρομολογίων ή των στάσεων των μέσων μαζικής μεταφοράς, περιορισμός κυκλοφορίας συγκεκριμένων κατηγοριών οχημάτων. Περιλαμβάνεται επίσης η απαγόρευση κίνησης σκαφών αναψυχής και ιδιωτικών αεροσκαφών, η ακύρωση πτήσεων και δρομολογίων πλοίων χωρίς κάποια ελάχιστη πληρότητα (μέσω συνένωσης δρομολογίων και κατόπιν σύμφωνης γνώμης των αρμόδιων κατά περίπτωση δημοσίων υπηρεσιών), η εντατική χρήση των υφιστάμενων αστικών λεωφορείων με φυσικό αέριο, ακόμα και η υποχρεωτική από κοινού μετακίνηση συγκεκριμένου αριθμού επιβατών με οχήματα ιδιωτικής χρήσης.

Το σχέδιο προβλέπει δύο κατηγοριών διαταραχές κατά τις οποίες μπορεί να εφαρμοστούν τα μέτρα έκτακτης ανάγκης:


Σε μια «τοπική σοβαρή διαταραχή» ή σε μια «διεθνή σοβαρή διαταραχή». Μια «τοπική σοβαρή διαταραχή» προκαλείται από γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε μέρος ή στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας ή σε γειτονικές χώρες ή στις θαλάσσιες διαδρομές από τις οποίες πραγματοποιείται ο εφοδιασμός της χώρας σε πετρέλαιο ή/και πετρελαιοειδή προϊόντα, τα οποία διακόπτουν ή μπορούν να διακόψουν την τροφοδοσία σε πετρέλαιο ή/και πετρελαιοειδή προϊόντα μέρους ή του συνόλου της ελληνικής επικράτειας, στα οποία περιλαμβάνονται ιδίως καταστροφές ή για οποιονδήποτε λόγο διακοπή λειτουργίας εγκαταστάσεων διυλιστηρίου, αποθηκών ή αγωγών μεταφοράς πετρελαίου ή δυσχέρειες στη διακίνηση ή στη μεταφορά πετρελαίου ή πετρελαιοειδών λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, θεομηνιών, ατυχημάτων, περιβαλλοντικών καταστροφών, απεργιών ή συρράξεων.

«Διεθνής σοβαρή διαταραχή» προκαλείται από διεθνή γεγονότα, όπως «εμπόλεμες καταστάσεις, απεργίες, φυσικές καταστροφές ή αποφάσεις πετρελαιοπαραγωγών χωρών να διακόψουν προσωρινά ή μόνιμα την τροφοδοσία καταναλωτριών χωρών, τα οποία περιορίζουν ή αναμένεται να περιορίσουν σημαντικά την παραγωγή ή τη διακίνηση πετρελαίου προς τις διεθνείς αγορές ή γενικά την προσφορά πετρελαίου ή πετρελαιοειδών».

ΠΗΓΗ : http://www.dimokratianews.gr

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Κλείνουν τη “Φωνή της Ελλάδος” που λειτουργεί από το 1938!


Με “εντολή” Υπ. Οικονομικών ξηλώνονται για… παλιοσίδερα οι ραδιοφωνικές κεραίες βραχέων της «Φωνής της Ελλάδας», της συντροφιάς των ναυτικών και της ομογένειας !!!
Χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις των βραχέων της ΕΡΤ στην Αυλίδα, εμφανίστηκε εκπρόσωπος εταιρείας που εμπορεύεται μέταλλα, ο οποίος φωτογράφισε τους ιστούς των κεραιοσυστημάτων των βραχέων. Σε ερώτηση εργαζομένων της ΕΡΤ που βρίσκονταν εκεί, απάντησε ότι η εταιρεία του είναι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για να δώσει προσφορά για την αποξήλωση των 39 ιστών των κεραιοσυστημάτων, την απομάκρυνσή τους από το χώρο και την αγορά των μετάλλων ως σκραπ, μετά την καταστροφή των μεταλλικών κατασκευών !!!
Στην Αυλίδα, σε μια έκταση 1160 στρεμμάτων, είναι εγκατεστημένοι 39 μεταλλικοί ιστοί, ύψους από 30 έως 100 μέτρα ο καθένας, στους οποίους είναι τοποθετημένα τα κεραιοσυστήματα των βραχέων που στέλνουν τη «Φωνή της Ελλάδας», την ΕΡΑ5, σε κάθε γωνιά της υφηλίου, σε όλες τις ηπείρους και ωκεανούς.
Το ίδιο συμβαίνει και στην Θεσσαλονίκη στην Περαία !!!

Φωτο απο τον πομπο βραχεων φορτωνεται για σκραπ !!!

 


Αποξήλωση γεννητριας…
 
 
Ο κεραιοπυργος… ολος απο σιδερο!
 

οι μονωσεις των πολυτιμων χαλκινων καλωδιων…

 
 σπασμενοι μονωτηρες πορσελανης, σπανιοτατοι κ αριστης αποδοσης!
 

 
 πανακριβα μηχανηματα για σιδερα
 
 
Τα βραχέα άρχισαν να λειτουργούν το 1938 και έστελναν τη φωνή της πατρίδας στο Αλβανικό μέτωπο. Οι μόνοι που τόλμησαν να τα κλείσουν ήταν οι ναζί, στη διάρκεια της κατοχής της χώρας μας. Μετά την απελευθέρωση δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να συνδέουν την πατρίδα με τους ναυτικούς μας και την ομογένεια.
Η «Φωνή της Ελλάδας» μεταφέρει σε κάθε άκρη της γης την ενημέρωση, ψυχαγωγία, πολιτισμό και την παράδοση από την Ελλάδα, με προγράμματα σε 12 γλώσσες. Αυτή τη φωνή της πατρίδας θέλουν οι «κυβερνήτες» μας να ξεριζώσουν και ν’ αποκόψουν από τους ναυτικούς μας και ολόκληρο τον κόσμο, αποτιμώντας την ως… παλιοσίδερα.
Και μετά να ξεπουλήσουν έναντι πινακίου φακής το ισοπεδωμένο οικόπεδο, αφού έχουν εξαφανίσει την ιστορία της πατρίδας μας, που είναι γραμμένη σε κάθε σπιθαμή του…
Για όλους εμάς τους ”εραστές των ερτζιανών” κ του DX… που έχουμε ξενυχτήσει άπειρα βράδυα με τ’ ακουστικά στ’ αυτιά προσπαθώντας ν’ ακούσουμε όσο το δυνατόν πιό καθαρά κάποιον ραδιοσταθμό στην άλλη άκρη της γης, αλλά κ όλους του ναυτικούς μας κ τους απόδημους Ελληνες, είναι ΑΠΕΡΑΝΤΗ Η ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΒΡΑΧΕΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ !!!
Λόγω της σοβαρότητας της είδησης κι επειδή προσπάθησαν να την υλοποιήσουν εν κρυπτώ, παρακαλώ όλους τους φίλους μου κ του ραδιοφώνου να την κοινοποιήσετε -με όποιον τρόπο μπορείτε- σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους, σελίδες κλπ!

ΠΗΓΗ : http://freepen.gr
 

Το τελειο Εγκλημα ειναι αυτο ... που ειναι Nομιμο


Δυστυχως αυτοι που οδηγησαν την χωρα μας στο Mνημονιο και οσοι μας εβαλαν χοντρά και βαθειά στο σπιράλ του οικονομικου θανατου, επιμενουν να το παιζουν ΣΩΤΗΡΕΣ.
Σωτηρες, πυροσβεστες και διασωστες, οι αθλιοι ‘’εφιαλτες’’ που ανοιξαν την κερκοπορτα!
Στην πραγματικοτητα ολοι αυτοι, οι ‘’εφιαλτες’’ που υπογραψανε πιστη εφαρμογη του μνημονιου και κλεψανε απατηλα την ψηφο του ‘’σοκαρισμενου’’ και ‘’εκβιαζωμενου’’ απο τα προδοτικα Μεσα Μαζικης Εξαθλιωσης Ελληνικου λαου,  εκτελουν τις εντολες των δυναμεων κατοχης (διεθνεις τοκογλυφοι) και παραγουν Δικαιο Δυναμεων Κατοχης, το οποιο πρεπει να δημιουργησει οικονομικα αποθεματα πολυ συντομα που θα πρεπει να επιστρεψουν, με ολους τους τοκους, στα ταμεια της διεθνους τοκογλυφιας, κυριως στα Γερμανικα τραπεζιτικα ταμεια.
Για αυτον το λογο προκαλουν τεκτονικες δονησεις οι στοχοι των φορολογικων νομοσχεδιων, και το φοροκυνηγητο  εκατομυριων Ελληνων. 
Δεν ξυπνουν το πρωϊ οι κρατουντες Δοσιλογοι, ουτε οι δεξιοι ουτε οι αριστεροι  και σχεδιαζουν πως θα γινουν δυσαρεστοι φτιαχνοντας τετοια νομοσχεδια. Επιβαλονται αυτα τα νομοσχεδια απο την Τροικα, που εκπροσωπει την Διεθνη Εβραικη τοκογλυφικη ληστοσυμμορια, και οι συνεργατες των δυναμεων κατοχης, τα γραφουν, τα ψηφιζουν ή τα περνανε ντουκου, μεσω του "Γερμανοφωνου Αντιστασιακου" Προεδρου της Δημοκρατιας που τα υπογραφει, με το κατεπειγον. ‘’ Σχεδια Νομου’’ τα λενε, κατι που επιτρεπει το σημερινο Συνταγμα που το αλώσανε και καταπατήσανε πληρως, πολλοστες φορες, χωρις να  φερνουν ουδεμια ευθυνη, οπως αναφερεται στο αρθρο 86 του Συνταγματος, το τερατουργημα του ‘’συνταγματικου εγκληματια’’ Βενιζελου. Οπου τερατουργημα και η υπογραφη του Τουρκογλου απο κατω!
Γιαυτο λοιπον εχουμε αυτα τα νομοσχεδια και καθημερινα συλλαμβανονται χιλιαδες Ελληνες πολιτες για χρεη στο Δημοσιο και οδηγουνται στα δικαστηρια και σιδηροδεσμιοι αγριως στις φυλακες, (οχι ομως μελη της οικονομικης Ολιγαρχιας), οπου εχει δημιουργηθει πλεον απροχωρητο και σχεδον καθημερινα εχουμε διαμαρτυριες απο τους κρατουμενους σε διαφορες φυλακες. 
Γι’αυτο υπαρχει απαξιωση καθε ιχνους αξιοπρεπειας των Ελληνων πολιτων, γι’αυτο εξαθλιωνονται και ισοπεδωνονται χιλιαδες οικογενειες, ανεργες οικογενειες, γι’αυτο αφυδατωνονται και ξεζουμιζονται χιλιαδες αστοι, γιαυτο συντριβεται και καταρεει η Εθνικη αμυνα της χωρας, γι’αυτο απαθλειωνεται η ικανοτητα της Ελλαδας να χειριστει τα εξωτερικα θεματα της.
Αυτο θελει η διεθνης ληστοσυμμορια  των Εβραιων τοκογλυφων, μεσω ΔΝΤ και απαιτουν οι αντιπροσωποι τους του Δ’ Ραιχ.
Η Ελλαδα μας εχει γινει κλωτσοσκουφι και πειραματοζωο στην Ευρωπη και στον δηθεν πολιτισμενο κοσμο. Εδω πειραματιζονται για 3 χρονια και εφαρμοζεται το μεγαλυτερο πειραμα της ‘’Νεο-φιλελευθερης σχολης του πανεπιστημιου του Σικαγου-ΗΠΑ’’, των ιδιωτικοποιησεων και της εταιριοκρατιας, η αρπαγή και ο ελεγχος των ασημικων και της περιουσιας της χωρας μας, αντι πινακιου φακης με τελικο σκοπο την πληρη αλωση και κηδεμονια της χωρας σε συνεργασια με τους ντοπιους Κουισλινγκς.  Η Ελλαδα διαλεχτηκε σαν πρωτος στοχος διοτι οι Ελληνες ιστορικα ειναι ατιθασοι και οταν πετυχει πληρως το πειραμα τοτε θα το επεκτεινουν πληρως σε αλλες χωρες του πλανητη, οπου ηδη εχουν κανει σχετικη προεργασια.  

Ειναι πλεον λιαν καθαρο και το βλεπουμε  με γυμνο ματι, ολα γινονται για την Διεθνη Εβραικη Ληστοσυμμορια των Τραπεζων, (κατι που φωναζουμε για δυο και πλεον χρονια). Ολα τα σχολια, συνθηματα κτλπ για την ρευστοτητα των τραπεζων ειναι παραμυθια. Σκοπος τους ειναι ολες οι τραπεζες της Ευροζωνης να περιελθουν κατω απο την ιδιοκτησια και ελεγχο της ΚΤΕ που ελεγχει πληρως η Deutsche Bank, η οποια επεισης ελενχεται απο την Εβραικη ληστοσυμμορια της Goldman Sachs. Οπως ηδη γνωριζουμε η Goldman Sachs εχει την δυναμη να επιβαλει δικες της κυβερνησεις, Παπα-δημιος στην Ελλαδα, Μοντι στην Ιταλια, Mariano Rajoy στην Ισπανια, Pedro Coelho στην Πορτογαλια και τωρα καταφερε να επιβαλει τον πρωην δικο της υπαλληλο, Μαρκ Carney, διοικητη, στην Εθνικη Τραπεζα της Αγγλιας. Το ιδιο που εκανε παντα και στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ Federal Bank των ΗΠΑ.
Αυτα που λενε περι βιωσιμοτητας του χρεους κτλ, δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα μερος του τελικου σκοπου (the end game) της μεγαλυτερης και ΝΟΜΙΜΗΣ ληστιας του πλανητη που σχεδιαστηκε  αμεσως μετα τον Δευτερο Παγκοσμιο Πολεμο, τεθηκε δε σε πληρη εφρμογη με την καταργηση του νομου "Glass-Steagall Act" που υπογραφτηκε απο τον προεδρο  Roosevelt το 1933.
Ο νομος αυτος απαγορευε στις εμπορικες τραπεζες που δεχονταν ιδιωτικες καταθεσεις να συγχωνευονται με Επενδυτικες Τραπεζες. Παρα το βροντερο τους ονομα, οι Επενδυτικες τραπεζες δεν ειναι τιποτα αλλο παρα τζογαδόροι στο διεθνες οικονομικο καζινο που τζογαρουν σε οτιδηποτε θελεις να σκεφτει ο νου σου!


Ο νομος Glass-Steagall Act υποχρεωνε την κυβερνηση να εγγυειτε τις καταθεσεις των πελατων αλλα απαγορευε στις τραπεζες να παιζουν στα καζινα της Wall street, και να ρισκαρουν τα χρημματα των καταθετων!
Αυτος λοιπον ο νομος καταργηθηκε στις 12 Νοεμβριου 1999 απο το Kογκρεσσο, οταν ηταν Treasury Secretary ο  Lawrence H. Summers πρωην Co-Chairman της Goldman Sachs.
 Ετσι λοιπον ο Sanford “Sandy” Weill, (Citigroup), Bob Rubin (Co-Chairman Of Goldman Sachs και μετα US Treasury Secretary 1992), Lawrence Summers και Tim Geithner (Goldman Sachs), Lehman Brothers,  και τα αλλα μελη της Διεθνους Εβραικης ληστοσυμμοριας των Τοκογλυφων, (Bank of America, Chase Manhattan, Merrill Lynch, JP Morgan, AIG (insurance company) και Σια, με την εγγυηση το κρατους των ΗΠΑ ανοιξαν την δραση τους σε ολον τον πλανητη.  Μετα απο αυτο και για να πετυχουν την πληρη ελευθερια κινησεων και δραση σε ολοκληρο τον πλανητη, εδωσαν εντολη στο μελλος της ληστοσυμμοριας, Tim Geithner, (Goldman Sachs), να υποχρεωσει ολα τα 152 μελη του WTO, ακομη και την Κινα, να υπογραψουν, αφου πρωτα αλλαξαν πληρως τους ορους και επεβαλλαν το Nεο FSA (Financial Service Agreement), μεσω το WTO (World Trade Organisation) στην Γενευη.
Καποιος, φυσικα, μπορει να νομιζει οτι ολα αυτα ειναι κυηματα φαντασιας, αλλα ολοι οι σοβαροι οικονομολογοι τα ξερουν. Επειδη κανω αναφορα για την μεγαλυτερη ΝΟΜΙΜΗ ληστια στον Κοσμο σας ερωτω:
Ποιος τροφοδοτησε τις φουσκες της αγορας ακινητων, του ευκολου καταναλωτικου δανεισμου και αναψε τις φωτιες στην Ελλαδα το 2010 και 2011, και πριν στην Ινδονησια το 1998, Εκουαντορ 1999, Αργεντινη 2000, ξανα Εκουαντορ το 2005, Ουγγαρια 2006, Λατβια 2009 και παει λεγοντας;
Ετσι λοιπον για την μακροβιοτητα της δουλείας και σκλαβιας που εχουν επιβαλει στην χωρα μας και την πληρη καταληστευση της εθνικης μας περιουσιας, μετα την πληρη καταλυση της Εθνικης μας κυριαρχιας, που υπογραψανε ολοι οι προδοτες του δικομματικου κατεστημενου και οι υποστηριχτες τους, Παπανδρεου, Παπακωνσταντινου, Βενιζελος, Σαμαρας, Κουβελης, Καρατζαφερης μαζι με τους εγκαθετους των Τοκογλυφων. Παπαδημιο και Στουρναρα, η χωρα παει σε πληρη καταστροφη και διαλυση.
Ο αθλιος και κυνικος εγκαθετος των Διεθνων Εβραιων τοκογλυφων, υπουργος των οικονομικων, Στουρναρας, περηφανευεται δημοσια οτι ο Wolfgang Schaeuble, του εδωσε  συγχαρητηρια για το εργο που εκανε και συνεχιζει να κανει, σε λιγο χρονικο διαστημα!!!
Η χωρα μας, η πατριδα μας ειναι στοχος, σχεδιων που αποβλεπουν στην πληρη αποδυναμωση, εξαθλιωση και στον τελικο διαμελισμο της. Δεν ειναι καθολου τυχαιο, οσο και εαν θεωρειται υπερβολικο απο ωρισμενους, οτι προωθηθηκε ταχεως, μετα την διαλυση και πτωση της Σοβιετικης Ενωσης, η αποξηλωση και αποψιλωση των ιδιεταιρων εθνικων χαρακτηριστικων μας και οτιδηποτε αλλο ενωνε την κοινωνια μας απο τους Δοσιλογους λεχριτες που κυβερνουσαν την χωρα ολο αυτο το διαστημα.
Δεν ειναι τυχαια γεγονοτα, η συρικνωση της ιστοριας στα σχολεια μας, η απαγορευση, εστω και προεραιτικα, της θρησκειας μας στις ταυτοτητες, απο τον Εβραιο Σημιτη, η υπογραφη της συμφωνιας της Μανδριτης που αναγνωριζει τα ζωτικα συμφεροντα της Τουρκιας στο Αιγαιο, η αποδοχη της συμφωνιας του Δουβλινου 2 που κανει μεγαλυτερη μιξη και χαλαρωνει ακομα περιρισσοτερο τους ιρμους και ιστους της Ελληνικης κοινωνιας.
   

Η ψηφιση νομοθεσιας, γενικωτερα, που στρεφεται εναντιον των γεννησεων στην Ελλαδα και των κινητρων για ενισχυση του δημογραφικου μας προβληματος, και σε τελικη αναλυση η μνημονιακη νομοθεσια που υποβαθμιζει και συρικνωνει το τομεα της υγειας στην χωρα μας. Δηλαδη στην χωρα μας, με πολυ μεγαλο δημογραφικο προβλημα, με το αυξηνομενο ποσοστο της τριτης ηλικιας και με το ελαχιστο ποσοστο  παραγωγικης ηλικιας που κατεδαφιζει τον τομεα της υγειας, αυτο δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια Γενοκτονια.
Δηλαδη ολα αυτα διωχνουν τα νεαρα μορφωμενα στοιχεια του πληθυσμου απο την χωρα,  τα μεταφερουν σε αλλα μερη της υφηλιου για να επιβιωσουν, τα ξεκοβουν απο την πατριδα, ωστε εκει που θα πανε να δουλεψουν, θα κανουν οικογενειες, θα εχουνε δευτερης και τριτης γενιας παιδια, ενω εδω μειωνονται και συρικνωνονται οι παραγωγικες ηλικιες,
Λογω της υπογραφης, απο τους προδοτες που κυβερνησαν και κυβερνουν την χωρα, της Συμβασης Δουβλινου 2, εχει γινει η Ελλαδα μια δεξαμενη δυστυχισμενων και απελπισμενων ανθρωπων απο τριτες χωρες. Ετσι αλλαζει δραματικα και υπερβολικα η πληθισμιακη ομαδικη συνθεση και συνοχη της Ελληνικης κοινωνιας και των αξιων που μας συνδεουν για αιωνες. Ταυτοχρονα αφυδατωνεται οικονομικα ο λαος με τις διαφορες βλακειες περι αναδιαρθρωσης, οικονομικης αναπτυξης, με Ελευθερες Οικονομικες Ζωνες και μακροχρονα εχουν προγραματισθει φυγοκεντρες τασεις ανεξαρτοποιησεων, το αποτελεσμα το σχεδιου Καλλικρατης. Αυτη ειναι η αποστολη του Γερμανου ‘’Φουχτελου’’!
 
Ετσι λοιπον με την λεγομενη βιωσιμοτητα του χρεους που πιπιλιζουν καθημερινα απο τα διαφορα παραθυρα οι συνεργατες των Διεθνων τοκογλυφων, και με την αναπτυξη που βλεπουν στα ονειρα τους, οι δοσιλογοι και προδοτες που κυβερνουν την χωρα, Σαχλαμαρας και Βενιζελος  θα κατορθωσουν την πληρη εφαρμογη και βιωσιμοτητα της συνεχους δουλίας του εναπομειναντος Ελληνικου λαου και τελικα θα τον οδηγησουν στην πληρη καταστροφη και εξαφανηση της χωρας μας. Το ιδιο ειχε συμβει, οπως γνωριζουμε στο παρελθον και περασανε παρα πολλα χρονια για να βγαλουμε απο πανω μας την αποικιακη καταδυναστευση των ‘’ΟΥΛΕΝ’’, Παουερ και Σια.


Ελληνες εγερθητε και αντισταθητε ριχνοντας την κυβερνηση των Δοσιλογων ηδαλως θα παψουμε να υπαρχουμε σαν λαος!


‘’Προδοτης δεν ειναι μονο εκεινος που φανερωνει τα μυστικα της πατριδας του στους εχθρους, αλλα ειναι και εκεινος, που ενώ κατεχει δημοσιο αξιωμα, εν  γνωσει του, δεν προβαινει στις απαραιτητες ενεργειες για να βελτιωσει το επιπεδο των ανθρωπων, πανω στους οποιους αρχει’’ (Θουκιδιδης)

Γιαννης Παπαιωαννου
ΠΗΓΗ : attikanea