Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Θύματα του DNS Changer Ιντερνετικό μπλακάουτ για εκατοντάδες χιλιάδες μολυσμένα PC την Δευτέρα 9 Ιουλίου

Ουάσινγκτον
Περίπου 360.000 υπολογιστές Windows σε όλο τον κόσμο κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο την Δευτέρα 9 Ιουλίου λόγω μόλυνσης με το κακόβουλο λογισμικό DNS Changer, προειδοποιεί ξανά το FBI.

Για πολλούς μήνες, τα μολυσμένα συστήματα χρησιμοποιούνταν από απατεώνες του Διαδικτύου προκειμένου να βομβαρδίζουν τους χρήστες με παράνομες διαφημίσεις, μέχρι που η σπείρα εξαρθρώθηκε τον Νοέμβριο του 2011.

Το πρόβλημα είναι ότι τα μολυσμένα PC επικοινωνούν με διακομιστές που είχαν στήσει οι χάκερ προκειμένου να συνδεθούν σε οποιονδήποτε δικτυακό τόπο. Το FBI έθεσε εκτός λειτουργίας αυτούς τους διακομιστές και τους αντικατέστησε με «καθαρούς» σέρβερ, οι οποίοι επιτρέπουν στα μολυσμένα συστήματα να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο.

  • Στις 9 Ιουλίου, το FBI θα θέσει εκτός λειτουργίας αυτό το εφεδρικό σύστημα, οπότε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες κινδυνεύουν να αποκλειστούν από τον Παγκόσμιο Ιστό.
«Συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρχε πρόβλημα, επειδή [...] αν βγάζαμε από την πρίζα τις υποδομές των εγκληματιών και τους κλείναμε όλους στη φυλακή, τα θύματα της απάτης θα έμεναν χωρίς Διαδίκτυο» αναφέρει ο Τομ Γκράσο, ειδικός πράκτορας του FBI. «Ο μέσος χρήστης θα άνοιγε τον Internet Explorer και θα έβλεπε το μήνυμα "η σελίδα δεν βρέθηκε"» εξηγεί.

  • Οι χρήστες υπολογιστών Windows καλούνται τώρα να επισκεφθούν τις σελίδες dcwg.org και dns-ok.us, όπου μπορούν να ελέγξουν αν είναι μολυσμένοι και πώς μπορούν να απαλλαγούν από το DNS Changer.
Πώς στήθηκε η απάτη

Η σπείρα κυβερνοεγκληματιών, της οποίας έξι μέλη συνελήφθησαν τον περασμένο Νοέμβριο στην Εσθονία, κατάφερε αρχικά να μολύνει με το DNS Changer περίπου 580.000 υπολογιστές, από τους οποίους περίπου 200.000 εκτιμάται ότι έχουν πλέον καθαριστεί.

Ο κακόβουλος κώδικας απενεργοποιεί το αντι-ιικό λογισμικό του υπολογιστή, αφήνοντάς τον εκτεθειμένο και σε άλλες επιθέσεις.

  • Το βασικό όμως είναι ότι παρεμβαίνει στον τρόπο με τον οποίο ο υπολογιστής κατανοεί τις διαδικτυακές διευθύνσεις: το DNS (Domain Name System, Σύστημα Ονομάτων Χώρου) είναι ένα διεθνές δίκτυο διακομιστών οι οποίοι αναλαμβάνουν να μετατρέψουν τις διαδικτυακές διευθύνσεις (πχ www.in.gr) στις αριθμητικές διευθύνσεις IP που καταλαβαίνουν οι υπολογιστές (πχ 164.12.653.12).
Οι μολυσμένοι υπολογιστές προγραμματίστηκαν να επικοινωνούν με διακομιστές DNS που είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι οι απατεώνες. Με τη μέθοδο αυτή, μπορούσαν να στέλνουν τα θύματα σε πλαστά αντίγραφα οποιουδήποτε δικτυακού τόπου.

Οι χάκερ αντλούσαν έσοδα από την προβολή παράνομων διαφημίσεων στις ψεύτικες ιστοσελίδες. Σύμφωνα με το FBI, τα συνολικά κέρδη της σπείρας έφτασαν τα 14 εκατομμύρια δολάρια.

Η σπείρα τελικά εξαρθρώθηκε στο πλαίσιο διεθνούς επιχείρησης, ωστόσο τα μολυσμένα PC εξακολουθούν να βασίζονται στους στημένους διακομιστές DNS.

Για να προστατεύσει τους χρήστες από το διαδικτυακό μπλακάουτ, το FBI συνεργάστηκε με την εταιρεία Internet Systems Consortium για την εγκατάσταση δύο νέων διακομιστών DNS, μέσω των οποίων εξυπηρετούνται ακόμα και τώρα οι υπολογιστές των θυμάτων.

Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης ενέκρινε τη χρήση των διακομιστών αυτών μέχρι τις 9 Ιουλίου, οπότε το εφεδρικό σύστημα θα τεθεί εκτός λειτουργίας.

Λόγω της επικείμενης διακοπής, «βρισκόμαστε σε αγώνα δρόμου για να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα» τονίζει ο Τομ Γκράσο του FBI.

Επισημαίνει επίσης ότι το FBI το σύστημα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην δοθεί η εντύπωση κυβερνητικής παρέμβασης στη λειτουργία του Διαδικτύου και τους υπολογιστές των θυμάτων.

Πηγή : http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231203880

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

«Υπονομεύστε την εθνική ομοιογένεια των κρατών» - Μαρτυρία φυλετικής υπονόμευσης

Εδώ και δύο δεκαετίες παρατηρείται μια συντονισμένη προσπάθεια να αλλοιωθούν οι πληθυσμιακές συνθέσεις των κρατών, και μάλιστα των απόλυτα εθνικά ομοιογενών κρατών. όπως είναι η Ελλάδα, αλλά πλέον και η Σερβία. Η προσπάθεια προέρχεται,  από χώρες οι οποίες είτε δημιουργήθηκαν από μετανάστες, άρα η πληθυσμιακή τους σύνθεση προέρχεται από εθνικά ανομοιογενείς χώρες και δη πρώην αποικίες. Ή από χώρες αποικιοκρατικές που τώρα πλέον δέχονται μάζες πολιτών από τις πρώην αποικίες και ενοχλούνται από τα εθνικά ομοιογενή κράτη. 
Το θέμα είναι ότι οι μάσκες έπεσαν πλέον, και απροκάλυπτα επίσημα χείλη μας ενημερώνουν για τα καλά της πολυπολιτισμικότητας, και για το πόσο κολλημένοι είμαστε όσοι θέλουμε τα έθνη μας "μικρά, και καθαρά". Η επιπτώσεις δημιουργίας ενός "παγκόσμιου" πολτού είναι πολλές,η κυριότερη είναι η έυκολη αποδοχή μια Παγκόσμιας Αρχής για το καλό μας (Νέα Τάξη Πραγμάτων).
Βασικότερος εκφραστής του πνεύματος της "παγκοσμιοποίησης των Εθνών" εν Ελλάδι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Όλες του οι ενέργειες από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα που βρισκοταν στην εξουσία είχαν αυτή την σφραγίδα: Μηδενικής εθνικής συνείδησης. Με τα αποτελέσματα να τα βιώνουμε σήμερα όλοι και μελλοντικά όλες οι νεότερες γενιές.

Φανταστείτε έναν ηγέτη των Ηνωμένων Εθνών και γίγαντα στις οικονομικές και ενεργειακές βιομηχανίες να υποστηρίζει την είσοδο δεκάδων εκατομμυρίων μη-Ασιατών μεταναστών στην Κίνα ή την Ιαπωνία για να υπονομεύσουν την εθνική τους ομοιογένεια.

Ή φανταστείτε εάν ένας τέτοιος άνθρωπος υποστήριζε την είσοδο δεκάδων εκατομμυρίων μη Αφρικανών στη Νιγηρία για να υπονομεύσουν την εθνική της ομοιογένεια. Και φανταστείτε να έκανε μια τέτοια "σύσταση" δημοσίως στον κόσμο, χωρίς ντροπή, υποστηρίζοντας ότι η διαδικασία αυτή θα ήταν για το «καλό» των Κινέζων ή των Νιγηριανών.

Τι είδους αντίδραση θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τους Κινέζους ή τους Νιγηριανούς; Φυσικά, θα εξοργίζονταν - και δικαίως – που ένας παγκόσμιος ηγέτης, ανοιχτά υποστήριζε την υπονόμευση του λαού τους.

Αυτό είναι ακριβώς που συνέβη πρόσφατα, εκτός, φυσικά, από το ότι τα έθνη που είχε ως στόχο για την υπονόμευσή τους, ο κύριος αυτός, ήταν όλα τα λευκά ευρωπαϊκά έθνη. Αναφέρει σχετικά με αυτό, ο Brian Wheeler
ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση στο BBC:

"Η ΕΕ θα πρέπει να "κάνει το καλύτερο δυνατό για να υπονομεύσει" την "ομοιογένεια" των κρατών μελών της"!

Ο Πίτερ Σάδερλαντ (Peter Sutherland),
μη εκτελεστικός πρόεδρος της Goldman Sachs ανέφερε ότι η μελλοντική ευημερία των πολλών κρατών της ΕΕ εξαρτάται από το "αν θα γίνουν (τα κράτη) πολυπολιτισμικά"!

Ο κ. Sutherland, ο οποίος είναι  International, πρώην πρόεδρος του πετρελαϊκού κολοσσού BP και επικεφαλής του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη, το οποίο συγκεντρώνει εκπροσώπους από 160 έθνη που "ανταλλάσσουν ιδέες πολιτικής".

Είπε στην επιτροπή της Βουλής των Λόρδων, ότι η μετανάστευση είναι μια «σημαντική δυναμική για την οικονομική ανάπτυξη» σε κάποια έθνη της ΕΕ "όσο δύσκολο και αν είναι να το εξηγήσουμε αυτό στους πολίτες των κρατών αυτών".

Η γήρανση ή η μείωση του γηγενούς πληθυσμού σε χώρες όπως η Γερμανία ή νότια κράτη μέλη της ΕΕ ήταν το «βασικό επιχείρημα και, διστάζω να χρησιμοποιήσω τη λέξη επειδή οι άνθρωποι έχουν προσβληθεί, για την ανάπτυξη πολυπολιτισμικών κρατών", πρόσθεσε.

"Είναι αδύνατο να θεωρηθεί ότι ο βαθμός ομοιογένειας μπορεί να επιβιώσει, επειδή τα κράτη πρέπει να γίνουν πιο ανοικτά κράτη, όσον αφορά τους ανθρώπους που τα κατοικούν. Ακριβώς όπως έχει γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο. "

Είπε ... στην επιτροπή: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες ή η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, είναι κοινωνίες μεταναστών και ως εκ τούτου μπορούν να φιλοξενήσουν ευκολότερα εκείνους που προέρχονται από άλλους χώρους από ό, τι κάνουμε εμείς, που ακόμα είμαστε "κολλημένοι" με μια αίσθηση ομοιογένειας και διαφοράς μας από τους άλλους.

"Και αυτό είναι ακριβώς που η Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά την άποψή μου, θα πρέπει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπονομεύσει."

Ο κ. Sutherland υποστήριξε πρόσφατα, σε μια διάλεξη στο London School of Economics, του οποίου είναι πρόεδρος, ότι υπήρξε μια «στροφή από το τα κράτη να επιλέγουν μετανάστες στο οι μετανάστες να επιλέγουν κράτη» και ότι η ικανότητα της ΕΕ να ανταγωνιστεί σε "παγκόσμιο επίπεδο" κινδυνεύει.

Είναι κάτι παραπάνω πλέον από σαφής ο κίνδυνος η παγκοσμιοποίηση της οικονομίας να οδηγήσει σε "παγκοσμιοποίηση" των Εθνών με άμεσο αποτέλεσμα την απώλεια της εθνικής ταυτότητας ιστορικών φυλών όπως η ελληνική φυλή. Άλλωστε η βίαιη αλλαγή της δημογραφικής σύνθεσης της χώρας τα τεευταία 20 χρόνια έχει συντελεστεί σε όλα τα επίπεδα:
Τόσο ως προς την μείωση του ελληνικού πληθυσμού, όσο και ως προς την αύξηση των ανθρώπων που ομιλούν διαφορετική γλώσσα, έχουν διαφορετική θρησκεία και ακολουθούν διάφορα ήθη και έθιμα από τα ελληνικά.
Έτσι η απόλυτα εθνικά ομοιογενής χώρα του 98,5% Ελλήνων έχει μεταβληθεί σε μία χώρα του 80% ελληνικής φυλετικής καταγωγής βάσει των χαρακτηριστικών γλώσσας, θρησκείας, ηθών και εθίμων, δηλαδή ένας στους πέντε κατοίκους είναι ξένος ή μη ελληνικής συνείδησης με ότι αυτό συνεπάγεται και από το γεγονός ότι η μεγάλη συγκέντρωση ατόμων με μη ελληνική συνείδηση παρατηρείται στα αστικά διοικητικά κέντρα με την αναλογία πλέον να πέφτει στο 1:4...

Πηγή : http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=46670&Itemid=139#.T_VDK3M7wQQ.facebook