Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ...

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ερχόμαστε από μακριά και πηγαίνουμε ακόμη μακρύτερα!
Αυτό είναι το πεπρωμένο μας, η μοίρα μας.
Αυτό είναι η «θεϊκή» αποστολή μας:
Να εξανθρωπίσουμε και να επανελληνίσουμε την Οικουμένη με τα νάματα των ανθρώπων, οι οποίοι συνέθεσαν το ¨Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα¨ και τον ¨Πανανθρώπινο εκείνο Πολιτισμό¨.
Αυτή είναι η πορεία μας . . .
Στην διάρκεια αυτής δεν πρέπει να ξεχνούμε εκείνο που είπε στον Σόλωνα, ο Ιερέας Σόγχις της Αιγύπτου:
«Στην χώρα σας γεννήθηκε το πιο όμορφο και ευγενικό (τέλειο) γένος» !
(ΠΛΑΤΩΝ: «Τίμαιος», 236).
Τα «Άρρητα», πλέον, μας αποκαλύπτονται και η γνώση γίνεται το ΥΠΕΡΟΠΛΟ μας.
Το Πνεύμα των Υιών των Ουρανών συνοψίζονται στις Επτά Ιερές Εντολές του Ορφέως, ήτοι:

1) ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ (Μην σκοτώσεις τον συνάνθρωπο σου).
2) ΕΣΟ ΟΙΚΤΙΡΜΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ( Να έχεις οίκτο για όλα τα δημιουργήματα).
3) ΕΣΟ ΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΣ. (Να είσαι αγνός και σεμνός).
4) ΕΣΟ ΦΙΛΑΛΗΘΗΣ . ( Να αγαπάς την αλήθεια).
5) ΕΣΟ ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ (Να είσαι δίκαιος με όλους τους ανθρώπους).
6) ΕΣΟ ΕΓΚΡΑΤΗΣ ΕΝ ΠΑΝΤΙ (Να είσαι πάντα εγκρατής).
7) ΕΣΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ (Να είσαι φιλόξενος).
Αδέρφια μου , τα μηνύματα των καιρών θέλουν κατανόηση και δράση σε όλα τα επίπεδα. Όλοι μας έχουμε προβλήματα αλλά δεν πρέπει να μας καθηλώνουν αφού αυτό θέλουν οι ελεεινοί και σκοτεινοί σαβουρό-μορφοι της Γής μας. Ας σηκωθούμε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, και ΕΝΩΜΕΝΟΙ να νικήσουμε! Αυτό φοβούνται όλοι, την ΙΕΡΑ και ΘΕΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Κρατείστε μακριά σας τις κομματικές σας εμπάθειες, τους αθλητικούς, θρησκευτικούς ή οτιδήποτε άλλους διαχωρισμούς , εάν η ΕΛΛΑΣ πηγαίνει καλά,ΟΛΟΙ θα πάμε καλά! Μακριά μας ο ¨φιλο-τομαρισμός¨ και η μη επικοινωνία μεταξύ μας, η ένωση μας είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ξέρει να προσφέρει και ας μην του περισσεύει, ξέρει να φιλοξένει και ας μην έχει χώρο, ξέρει να δείχνει την αγάπη του και ας έχει ¨σκοτούρες¨….. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ….γιατί ακολουθεί τις ΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ των χιλιάδων ετών που είναι περασμένες μέσα στο ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ….ακολουθεί των ΑΘΑΝΑΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΙΧΩΡΑ (Ιχώρ).

ΣΕΙΡΙΟΣ ΔΙΗΝΕΚΗΣ

ΠΗΓΗ : http://www.katohika.gr

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Τέλος οι αγορές με μετρητά για ποσά πάνω από 300 ευρώ!


ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Τέλος οι αγορές με μετρητά για ποσά πάνω από 300 ευρώ!
Εξαφανίζονται τα μετρητά από την αγορά, δημεύονται περιουσίες και καταθέσεις, ανακρίνονται επιτηδευματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες, για να «σωθεί» η χώρα από τη φοροδιαφυγή.
Αυτά προβλέπονται τουλάχιστον στο νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών που βρίσκεται στην τελική φάση επεξεργασίας του, καθώς αποτελεί προαπαιτούμενο του ελέγχου του Ιουνίου από την τρόικα.
Μέχρι το τέλος Μαΐου το νομοσχέδιο το οποίο θα ανατρέπει τα πάντα στους ελέγχους, στις ποινές και κυρίως στο «κυνήγι» της φοροδιαφυγής, θα πρέπει να έχει ψηφιστεί προκειμένου να σταματήσουν οι απειλές από τους δανειστές σε κάθε αξιολόγηση για νέα μέτρα.
Αιχμή του δόρατος θα είναι το περιουσιολόγιο, το οποίο θα περιέχει αναλυτικά όλα τα στοιχεία για την κινητή και ακίνητη περιουσία των πολιτών, καθώς οι φορολογούμενοι θα δηλώνουν καταθέσεις, τοποθετήσεις σε μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια, κατοικίες, αγροτεμάχια, κινητά περιουσιακά στοιχεία.
Πάντως το πιο ισχυρό χτύπημα στη φοροδιαφυγή που προσεγγίζει το 12% του ΑΕΠ, θα δοθεί, όπως υποστηρίζουν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, με την εξάλειψη των μετρητών για συναλλαγές ακόμη και άνω των 300 ή 500 ευρώ και τη χρήση μόνο πλαστικού χρήματος.
Και αυτό γιατί με το νέο σύστημα θα γίνεται αυτόματη καταγραφή των εσόδων των επιχειρήσεων και βεβαίωση των αναλογούντων φόρων, δεν θα χρειάζεται να εκδίδεται απόδειξη ή τιμολόγιο, ενώ θα καταγράφεται η συναλλαγή (και το έσοδο και η δαπάνη του καταναλωτή).
Ταυτόχρονα, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα ενημερώνεται άμεσα και θα γνωρίζει ποιος χρωστάει και ποιος όχι στο Δημόσιο, αλλά και το οικονομικό προφίλ όλων των φορολογουμένων.
Το σχέδιο που αποκαλύπτει η Real News, περιλαμβάνει αυστηρότερες ποινές που θα συνδεθούν με τη βαρύτητα και τη συχνότητα των φορολογικών παραβάσεων, με ηλεκτρονικές διασταυρώσεις και έμμεσες τεχνικές υπολογισμού της φοροδοτικής ικανότητας των φορολογουμένων και με σύγκριση οικονομικών στοιχείων.

ΠΗΓΗ : http://www.katohika.gr