Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Μας δολοφονούν ομαδικά

ΣΟΚ:Δείτε τι περιέχει το αίμα των Ελλήνων με βάση Αιματολογικές εξετάσεις.
Μας δολοφονούν ομαδικά;
Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου – χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών HΝ
 
ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΈΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.
Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο (αργίλιο ή Α1) ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ιχνοστοιχείων, τα οποία, όταν υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους επίπεδο στο αίμα, γίνονται τοξικά, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στο σώμα ανθρώπων και ζώων.
Γενικότερα, το αλουμίνιο εμποδίζει την εκφόρτιση των ηλεκτρικών φορτίων μεταξύ των νευρικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να μειώνεται η γενικότερη δραστηριότητα των νευρικών συστημάτων, ενώ λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας στη λειτουργία δύο σημαντικών ενζύμων στον εγκέφαλο (Na+/K+-ATPase και εξοκινάση), τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε είδος ζωής (βακτήρια, φυτά, ζώα) για την απελευθέρωση της ενέργειας που σηματοδοτεί χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό, κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη φύση της ζωής.
Επιπλέον, το αλουμίνιο μπορεί να εμποδίσει τα νευρικά κύτταρα να προσλάβουν απαραίτητες γι’ αυτά χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η νοραδρεναλίνη και η υδροξυτρυπταμίνη (http:// www.rense.com/general11/chmmill.htm), ενώ η τοξίνωση με αλουμίνιο είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Περιορίζει επίσης την εντερική δραστηριότητα.
Ωστόσο, η τοξικότητα από αλουμίνιο συσχετίζεται και με άλλες πρώιμες καταστάσεις, όπως ο μετεωρισμός, το φούσκωμα, οι κολικοί, η ξηροδερμία, οι πόνοι στα οστά, η πρόωρη οστεοπόρωση, οι έντονοι πονοκέφαλοι που ανακουφίζονται μόνο με το φαγητό, η καούρα, η αποστροφή για το κρέας κ.λ.π. (http://www. med.nyu.edu/patientcare/library/article.html?ChunkIID-16492)
Τέλος, η ασθένεια του Αλτσχάιμερ, ο υποπαραθυρεοειδισμός, η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, η αναιμία, η νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, η πορφυρία, οι νευρομυικές διαταραχές, η αιμόλυση, η ασθένεια Πάρκινσον, τα έλκη, οι πολφικές κοιλότητες στα δόντια κ.λπ. επίσης σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με τα υψηλά επίπεδα αλουμινίου στο αίμα.
Έτσι, η κατακόρυφη αύξηση των ασθενειών αυτών τα τελευταία χρόνια στον Δυτικό κόσμο δείχνει να σχετίζεται με την όλο και μεγαλύτερη πρόσληψη αλουμινίου από τον άνθρωπο. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, ήδη από το 2000, το Αλτσχάιμερ έγινε ο 8ος λόγος θανάτου, πλήττοντας 18 ανθρώπους ανά 100.000, όταν το 1979 έπληττε μόλις 2 ανθρώπους στους 1.000.000.
Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι η μεγάλη χρήση αλουμινένιων σκευών μαγειρικής δεν ενοχοποιείται άμεσα σε εργαστηριακό επίπεδο για την αλουμινιακή τοξίνωση, κάτι τέτοιο είναι πιθανό όταν γίνεται χρήση όξινων τροφών, όπως η ντομάτα.

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ CHEMTRAILS
Φαινομενικά, αυτά τα στοιχεία δεν έχουν καμία σύνδεση μεταξύ τους, μέχρι που ένας Καναδός ακτιβιστής του διαδικτύου, ο G. Brian Holmes, αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα ειδικότερα (.http://www.holmestead.ca/index-ct.html), όταν πρόσεξε ότι μη εμπορικά αεροπλάνα άφηναν μεγάλες ποσότητες αερίων ως εξάτμιση πάνω από τα χωράφια του.
Καθώς, λοιπόν, οι ψεκασμοί αυτοί του κίνησαν υποψίες, αποφάσισε να στείλει δείγμα από το χώμα του χωραφιού του για ανάλυση σε ένα ειδικό χημικό εργαστήριο. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: το χωράφι του έδειχνε να είναι «ποτισμένο» με αλουμίνιο και βάριο, σε ποσότητες πενταπλάσιες του κανονικού…
Μάλιστα, όπως έχουν παρατηρήσει πολλοί,μάρτυρες σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου, τα αεροπλάνα που αφήνουν αυτές τις γραμμές δεν είναι εμπορικά, αλλά στρατιωτικά – και μάλιστα ειδικού τύπου (KC135R). Η δε χημική σύνθεση των αεροψεκασμών αυτών φαίνεται ότι αποτελείται από άλατα βαρίου, οξείδιο του αλουμινίου και ειδικές χημικές πολυμερείς ίνες.
Τα άλατα βαρίου και οι πολυμερείς ίνες ενοχοποιούνται, άμεσα ή έμμεσα, για ρινορραγίες, άσθμα, αλλεργίες, πνευμονικές και αναπνευστικές διαταραχές και αρθρίτιδες, ενώ, βραχυπρόθεσμα,τα άλατα βαρίου γίνονται τοξικά για τη γαστρεντερική και μυϊκή λειτουργία. Επιπλέον, οι μακροχρόνιες συνέπειες από τη χρήση των αλάτων του βαρίου είναι ακόμα άγνωστες.
Ωστόσο, μία νέα άποψη που εμφανίστηκε τελευταία σχετικά με τα chemtrails ξεφεύγει από τις μέχρι σήμερα διατυπωμένες θεωρίες: τα άλατα βαρίου, το οξείδιο του αλουμινίου και οι πολυμερείς ενώσεις στην ατμόσφαιρα φαίνεται ότι δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για τη διάδοση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, και ειδικά αυτών της κινητής τηλεφωνίας.
Έτσι όμως, εκτός από τις πολυσυζητημένες εφαρμογές τύπου HAARP, αναδεικνύεται μία ακόμα παράμετρος που αφορά στην παρακολούθηση των πολιτών: η ενίσχυση των σημάτων της κινητής τηλεφωνίας θα μπορούσε να χρησιμεύει και για τον εντοπισμό μέσω δορυφόρων κάθε τύπου μικροτσίπ που εκπέμπει ειδικά κύματα – προφανώς, και κάθε τσιπ που, ενδεχομένως, θα είναι μελλοντικά εμφυτευμένο στο ανθρώπινο σώμα…
Συγκεκριμένα, το ελληνικό αιματολογικό εργαστήριο που αναφέρθηκε στην αρχή επικοινώνησε με αντίστοιχο αμερικανικό και ανέφερε το πρόβλημα των υψηλών τιμών αλουμινίου στο αίμα πολλών Ελλήνων. Με έκπληξη τότε, οι Έλληνες επιστήμονες άκουσαν από τους Αμερικανούς συναδέλφους τους ότι θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουν πως οι αυξημένες αυτές τιμές οφείλονται στους αεροψεκασμούς, οι οποίοι γίνονται με στόχο τη διευκόλυνση και την ενίσχυση του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, γεγονός που στην Αμερική θεωρείται πλέον αποδεκτό και αυτονόητο!
Αν ισχύουν τα παραπάνω, τότε δεν θα πρέπει κανείς να αρκεστεί στην αιτιολογία της ισχυροποίησης του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, αλλά να αναλογιστεί και τις προεκτάσεις που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια τέτοια μεθόδευση. Γιατί είναι γεγονός ότι, σήμερα, κάθε άνθρωπος φέρει μαζί του ένα κινητό τηλέφωνο* άρα, ένα ισχυρό σήμα καθιστά δυνατόν -τουλάχιστον- να είναι γνωστές ανά πάσα στιγμή η θέση του, καθώς και οι παντός είδους συνομιλίες του…
Αναλογιζόμενος, λοιπόν, κανείς τα chemtrails, ανακαλύπτει ότι το θέμα είναι πολύπλευρο, καθώς δείχνει να εξυπηρετεί πολλούς και διαφορετικούς (αλλά κρίσιμους για τη Νέα Τάξη) τομείς, όπως ο έλεγχος του καιρού, ο έλεγχος της συνείδησης, ο βιολογικός πόλεμος, αλλά και η παρακολούθηση των πολιτών.
Αλήθεια ή υπερβολή, το γεγονός είναι ότι πολλοί μάρτυρες μπορούν να επιβεβαιώσουν την πραγματοποίηση των ψεκασμών, και πολλές ιατρικές εξετάσεις να επιβεβαιώσουν τις σοβαρές επιπτώσεις τους στην υγεία των ανθρώπων…
Πηγή: Απολλώνιος Έλλην http://www.facebook.com/apollonios.ellin/posts/170084633132502

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Σύσσωμος ο Τύπος κατά της δραστικής ουσίας και της τρόικας

Στην αγανάκτηση και στην αγωνία των ελλήνων απέναντι στο νόμο που θέλει να επιβάλει η τρόικα στον τομέα των φαρμάκων αναφέρεται σήμερα σύσσωμος ο ελληνικός Τύπος.


Το τεράστιο ζήτημα που έχει προκύψει μετά τις διαταγές της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άγκελας Μέρκελ και της τρόικας να υιοθετηθεί από την χώρας μας η καταστροφική για την Υγεία μας συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία και χωρίς αναγραφή επωνυμίας φαρμάκου, προβληματίζει τον ελληνικό λαό, στην πλάτη του οποίου κάποιοι έχουν επιλέξει να παίξουν πολύ επικίνδυνα παιχνίδια.

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ότι τα κοινοβουλευτικά κόμματα σχηματίζουν κοινό μέτωπο κατά της τρόικας, σχετικά με τον τρόπο συνταγογράφησης των φαρμάκων.
«Η διακομματική συμφωνία βρίσκει απέναντί της τις πιεστικές πιέσεις των δανειστών μας, που δείχνουν να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετο προσανατολισμό παρά την επιχειρηματολογία και τις διαβεβαιώσεις της ελληνικής πλευράς για την ισοδύναμη εξοικονόμηση ιατρικής δαπάνης που αποδεικνύονται με μαθηματικούς υπολογισμούς. Η αξίωση όμως της τρόικας είναι να εφαρμοστεί αυτή η μέθοδος με οποιοδήποτε κόστος για την ελληνική κοινωνία αλλά και τον παραγωγικό ιστό της», αναφέρει η εφημερίδα.

Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος που αντέδρασε ο επικεφαλής του τεχνικού κλιμακίου της τρόικας κ. Τζουζέπε Καρόνε, όταν σε σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας του παρουσιάστηκε το σκεπτικό της ελληνικής πλευράς με βάση το οποίο η συνταγογράφηση μόνο με τη δραστική ουσία μεσοπρόθεσμα θα αυξήσει αντί να μειώσει τη φαρμακευτική δαπάνη ενώ θα σημάνει και το τέλος της ελληνικής παραγωγής φαρμάκου, καθώς θα δημιουργήσει μονοπωλιακές συνθήκες υπέρ των πολυεθνικών. Ο Ιταλός αξιωματούχος αφού άκουσε τους συνομιλητές του, απάντησε κοφτά: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Συνταγογράφηση με δραστική ουσία τέρμα»!

«Ταφόπλακα της φαρμακοβιομηχανίας η δραστική όυσία»
Η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» φιλοξενεί συνέντευξη του προέδρου των φαρμακοβιομηχανιών, Δημήτρη Δέμου, ο οποίος τονίζει ότι «αν ισχύσουν τα μέτρα της τρόικας για τα φάρμακα, πολλές εταιρείες θα κλείσουν το επόμενο εξάμηνο»
Ο κ. Δέμος σημειώνει ότι «παρά την οικονομική ύφεση στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία δεν έχει απολυθεί κανείς και σε κανέναν εργαζόμενο δεν έχουν γίνει μισθολογικές μειώσεις. Μολονότι ο κλάδος της φαρμακοβιομηχανίας είναι ο πρώτος κλάδος της χώρας που μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της εν τούτοις γίνονται προσπάθειες εξαφάνισής τους».
 «Αν ισχύσει το μέτρο της συνταγογράφησης με τη δραστική ουσία, τότε θα είναι η «ταφόπλακα» της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, η οποία ήδη πλήττεται», συμπληρώνει.

«Ύποπτη η εμμονή της τρόικας στο συγκεκριμένο μέτρο»
Ο κ. Νίκος Μπουφίδης, ταμίας-μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής», αναφέρει ότι «ο νόμος για τη συνταγογράφηση βάσει της δραστικής ουσίας, δεν εφαρμόζεται στις 24 από τις 27 ευρωπαϊκές χώρες λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί».
«Κατά συνέπεια», σημειώνει ο κ. Μπουφίδης, «θεωρώ πλέον ύποπτη την εμμονή της τρόικας στο συγκεκριμένο μέτρο. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν να γεμίσει η ελληνική αγορά φάρμακα αμφιβόλου ποιότητας. Είμαστε αντίθετοι στην αθρόα εισαγωγή ανεξέλεγκτων φαρμακευτικών σκευασμάτων από τρίτες χώρες (Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Σενεγάλη), από εταιρείες-φαντάσματα χωρίς δομή, οργάνωση και απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό που επιπλέον παρουσιάζουν τέραστιες ζημίες στον ισολογισμό τους».
«Η συνταγογράφηση θα είναι «ταφόπλακα» και για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία και για τη δημόσια Υγεία», τονίζει τέλος και ο κ. Μπουφίδης.

ΤΕVA: Η εταιρεία των επικινδύνων ανώνυμων γενόσημων
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Το ΧΩΝΙ", η Teva έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά ανώνυμων γενόσημων. Η εν λόγω εταιρία προωθεί τα γενόσημα που είτε δεν θεραπεύουν τις ασθένειες για τις οποίες προορίζονται είτε προκαλούν σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες. Μέχρι και νοθευμένα φάρμακα είχαν εντοπίσει οι αμερικανικές αρχές.
Ο «φίλος μας» ο Ρέσλερ
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ο γνωστός σε όλους μας για τα εμετικά σχόλια που κάνει για τη χώρα μας, Φίλιπ Ρέσλερ ήταν ο αρμόδιος υπουργός όταν η Ratiopharm πουλήθηκε στην Teva». Μάλιστα ήταν και ο υπουργός Υγείας που εμπνεύστηκε και εφάρμοσε τη φαρμακευτική μεταρρύθμιση στη Γερμανία. Μία μεταρρύθμιση με σύνθημα «Φθηνά Φάρμακα» η οποία έφερε τα πάνω-κάτω στο σύστημα Υγείας της χώρας.
Το ερώτημα που τίθεται είναι ένα: Τελικά η μεταρρύθμιση Ρέσλερ ποιον ωφέλησε;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ωφέλησε τους Γερμανούς πολίτες. Αυτό αναφέρει και δημοσίευμα της γνωστής γερμανικής εφημερίδας Die Welt. Μάλιστα, όπως φαίνεται οι Γερμανοί τιμωρούν τον Ρέσλερ και την πολιτική του αφού τα ποσοστά του κόμματός του, FDP, έχουν καταβαραθρωθεί σε όλες τις εκλογές γερμανικών κρατιδίων που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα.