Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΣΟΚ : ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΣΟΚ: Η MONSANTO έχει Βάλει Γονίδιο Σε Μεταλλαγμένα Προϊόντα Που Προκαλεί Μόνιμη Στείρωση Σε Άνδρες Και Γυναίκες!-Ενώ στους μαθητές της Γ' Γυμνασίου τους εμφυτεύουν τη μεταλλαγμένη συνείδηση


¨ Όσα δεν κατάφεραν οι πολυεθνικές των εταιρειών βιοτεχνολογίας με τον πακτωλό χρημάτων για τη διαφήμιση των «πλεονεκτημάτων» των μεταλλαγμένων τροφίμων, όσα δεν κατάφεραν οι πρεσβείες και η διπλωματία των ΗΠΑ για να πιεσθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να συγκατανεύσει στην είσοδο γενετικά τροποποιημένων στο έδαφός της, ενάντια στη θέληση εκατομμυρίων ανθρώπων. Όσα δεν κατάφεραν οι πληρωμένοι επιστήμονες από την MONSATO και τις άλλες εταιρείες να μας πείσουν, ότι με τα μεταλλαγμένα θα λύσουν το πρόβλημα της πείνας στον κόσμο, προσπάθησε να το καταφέρει το Υπουργείο Παιδείας στη χώρα μας, το οποίο στόχευσε μέσα από το βιβλίο βιολογίας της Γ΄γυμνασίου, να διαμορφώσει μια στάση αποδοχής της νέας γενιάς γύρω από τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα.




  
1. Στη σελίδα 124 του βιβλίου, με δύο εικόνες τα λέει όλα: στη μία, εικονίζονται ντομάτες υγιείς, ελκυστικές, κόκκινες, με την υπόδειξη ότι είναι γενετικά τροποποιημένες και στην άλλη, ντομάτες μουχλιασμένες, ζαρωμένες και καφεκόκκινες, με την υπόδειξη ότι είναι μη γενετικά τροποποιημένες. Το μήνυμα σαφές. Όχι απλά μια υπεροχή των μεταλλαγμένων αλλά η μοναδική υγιής τροφή. Οι φυσικές ντομάτες που καταναλώναμε τόσα χρόνια είναι για τη χωματερή.

2. Στην ίδια σελίδα πιο κάτω γράφει «...όταν καλλιεργούμε τέτοια φυτά (δηλαδή γενετικά τροποποιημένα), δεν χρειάζεται να κάνουμε χρήση παρασιτοκτόνων. Η σοδειά μας δεν κινδυνεύει, το κόστος παραγωγής μειώνεται και το προϊόν φτάνει στον καταναλωτή σε χαμηλότερη τιμή». Πάλι η υπεροχή των μεταλλαγμένων, λες και διαβάζουμε διαφημιστικό εταιρειών βιοτεχνολογίας, χωρίς καμία αναφορά για την καταστροφή της χλωρίδας και πανίδας του γύρω περιβάλλοντος και την αύξηση της χρήσης φυτοφαρμάκων, με μοναδικό κερδισμένο τις εταιρείες παραγωγής μεταλλαγμένων φυτών.

3. Στη σελίδα 13 χωρίς να κατονομάζει ευθέως ότι μιλάει για γενετικά τροποποιημένα, αλλά τα υπονοεί με σαφήνεια, γράφει ότι «...οι νέες ποικιλίες καλαμποκιού και σταριού, που είναι ανθεκτικές σε διάφορα έντομα και μικροοργανισμούς, έχουν μεγαλύτερη απόδοση». Τούτο είναι λάθος καθώς οι μεταλλαγμένες ποικιλίες δεν έχουν μεγαλύτερη απόδοση, ούτε προκύπτει από πουθενά. Αυτό που προβάλλουν οι ίδιες οι εταιρείες, είναι το μικρότερο κόστος παραγωγής, εξαιτίας της μικρότερης κατανάλωσης ζιζανιοκτόνων και εντομοκτόνων (ακόμη και αυτό αμφισβητείται, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

4. Στην ίδια σελίδα λέει ότι τα τρόφιμα αυτά «...προσφέρονται λύσεις σε πολλά κοινωνικά προβλήματα, όπως αυτά του υποσιτισμού...». Είναι αδιανόητο σχολικό εγχειρίδιο να αναπαράγει τα επιχειρήματα προώθησης των εταιρειών, όταν γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα της πείνας στον κόσμο οφείλεται στην άνιση κατανομή και όχι στην έλλειψη τροφίμων. Με την είσοδο των μεταλλαγμένων φυτών στις καλλιέργειες, είναι βέβαιο ότι θα ενταθεί η εξάρτηση των αγροτών από τις πολυεθνικές, με αποτέλεσμα την επιδείνωση της θέσης τους. Όσον αφορά στο κεφάλαιο όπου αναπτύσσονται οι προβληματισμοί, είναι τόσο επιφανειακή και συνοπτική η προσέγγιση για την ενδεχόμενη διατάραξη της ισορροπίας του περιβάλλοντος, που αναφέρεται μόνο και μόνο για να δείξει «το αμερόληπτον» του πράγματος. Ως φύλλον συκής καλεί τους μαθητές να προβληματισθούν για τις ενδεχόμενες αρνητικές συνέπειες, αφήνοντάς τους μόνους να ψάξουν για τα επιχειρήματα.

Από τη μια λοιπόν έχουμε την επίσημη θέση με τα επιχειρήματα υπέρ, και από την άλλη αφήνουμε μόνους τους μαθητές να κόψουν το λαιμό τους. Η όλη προσέγγιση είναι μια μεθοδευμένη προσπάθεια να διαμορφωθεί μια νέα μεταλλαγμένη γενιά που θα καταναλώνει οτιδήποτε αποφασίζουν οι πολυεθνικές της διατροφής. Εδώ δεν πρόκειται περί αβλεψίας και λάθους, αλλά για συνειδητή εφαρμογή υπερατλαντικών οδηγιών. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Υφυπουργός Παιδείας Α. Λυκουρέντζος που ανέλαβε να απαντήσει εκ μέρους της κυβέρνησης στην επίκαιρη ερώτηση, που κατατέθηκε στη Βουλή από τον υπογράφοντα, προσπέρασε την πρωτοφανή προπαγάνδα υπέρ των μεταλλαγμένων, που γίνεται στο βιβλίο. Χαρακτήρισε δε ως ισότιμη την προβολή των απόψεων, υπέρ και κατά των μεταλλαγμένων, στηριζόμενος στην ύπαρξη δυο εργασιών που προτείνονται μέσα στο βιβλίο, οι οποίες ζητούν από τους μαθητές την έρευνα τους με σκοπό την ανεύρεση όλων των απόψεων περί των μεταλλαγμένων. Στις επισημάνσεις μας, ότι 54 νομοί της χώρας με αποφάσεις των νομαρχιακών τους συμβουλίων έχουν ταχθεί κατά των μεταλλαγμένων, ότι πάνω από το 95% του ελληνικού λαού τηρεί επιφυλακτική έως αρνητική στάση για τα μεταλλαγμένα, ο Υφυπουργός περιορίστηκε να απαντήσει ότι υπάρχουν διαβεβαιώσεις απ΄το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ότι θα υπάρξει αξιολόγηση όλων των σχολικών βιβλίων που μοιράστηκαν φέτος στα σχολεία. Ανταπαντώντας επισημάναμε ότι με κείμενα σαν αυτά για τα μεταλλαγμένα το Υπουργείο Παιδείας προσπαθεί να καταφέρει όσα δεν κατάφεραν οι πολυεθνικές των εταιρειών βιοτεχνολογίας με τον πακτωλό χρημάτων για τη διαφήμιση των «πλεονεκτημάτων» των μεταλλαγμένων τροφίμων. Προσπαθεί όσα δεν κατάφεραν οι πρεσβείες και η διπλωματία των ΗΠΑ για να πιεσθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να συγκατανεύσει στην είσοδο γενετικά τροποποιημένων στο έδαφός της ενάντια στη θέληση εκατομμυρίων ανθρώπων, όσα δεν κατάφεραν οι πληρωμένοι επιστήμονες από την MONSANTO και τις άλλες εταιρείες να μας πείσουν ότι με τα μεταλλαγμένα θα λύσουν το πρόβλημα της πείνας στον κόσμο. Η διαβεβαίωση του Υφυπουργού ότι «δεν υπάρχει κρατική ιδεολογία για τα μεταλλαγμένα» στο βιβλίο, ίσως είναι αληθής αφού στην πραγματικότητα η ιδεολογία της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης (που υιοθετείται όμως απ΄το ελληνικό κράτος) είναι αυτή που διαπνέει και τα βιβλία, όπως αυτό της Βιολογίας. Τέλος να σημειωθεί ότι μέσα στη Βουλή τονίσαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ. δεν ζητά την απόσυρση του βιβλίου όπως έπραξαν άλλοι, που εξέφρασαν κριτικές απόψεις για το βιβλίο της ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού, αλλά την διόρθωσή του, σύμφωνα με τις θεσμικές διαδικασίες του Υπουργείου Παιδείας και του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, με σκοπό την τουλάχιστον ισότιμη παρουσίαση των απόψεων.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Το Παγκόσμιο νόμισμα είναι προ των πυλών έχει και επίσημη...ιστοσελίδα! Αφυπνισθείτε!

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει φροντίσει για όλα...!

Το θέμα που ανέδειξε ο Λόγιος Ερμής είναι απολύτως ανατριχιαστικό. Παραπέμπει δε, κατ' ευθείαν στην επίσημη ιστοσελίδα που υπάρχει για το Παγκόσμιο νόμισμα, που ονομάζεται Bancor, μια ιστοσελίδα που παρέχει κάθε είδους πληροφορίες για την νέα αυτή νομισματική μονάδα που ετοιμάζει με τόση μεθοδικότητα η Νέα Τάξη Πραγμάτων καθώς και φωτογραφικό υλικό.

Τώρα πλέον, δεν κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε εκ νέου συνωμοσιολόγοι! Ολα τώρα είναι τόσο καθαρά και τόσο ανατριχιαστικά ΔΙΑΦΑΝΑ, που ο μέσος πολίτης μπορεί άνετα να αντιληφθεί γιατί γίνεται όλο αυτό το παγκόσμιο θέατρο οικονομικού πολέμου. Γιατί όλα τα δυτικά κράτη έφτασαν στο σημείο να χρωστάνε σε ....κάθε ζωντανό οργανισμό που υπάρχει στον πλανήτη και γιατί η ελίτ της Διεθνούς των Οικονομικών, έχει βαλθεί να σκοτώσει και τα δύο ισχυρά...παγκόσμιας εμβέλειας νομίσματα, το αμερικάνικο δολλάριο και το ευρώ, ανεβάζοντας ταυτόχρονα στα ύψη τον χρυσό, ο οποίος και θα αποτελέσει τη βάση του νέου νομίσματος. Και το πρώτο θύμα όλου αυτού του βρώμικου σχεδίου, είναι η πατρίδα μας. Η Ελλάδα. Ο αδύναμος κρίκος της Ευρωζώνης. Απο εδώ έπρεπε να ξεκινήσουν όλα.

Ολοι οι συμμέτοχοι στη Διεθνή των Οικονομικών το είχαν σχεδιάσει πρωτού κάν ακόμη ιδρυθεί το κοινό ευρωπαικό νόμισμα.


Η ιστορία ξεκινάει ααπο την ίδρυση της περίφημης Λέσχης Bilderberg, το 1955 και όλα προχωρούν βάσει ακριβέστατου σχεδίου. Ίδρυση πρώτα της Ευρωπαικής Οικονομικής Κοινότητας (αρχική ονομασία Ευρωπαϊκή Κοινότητα Άνθρακα και Χάλυβα) το 1957 με τη Συνθήκη της Ρώμης, μια ένωση - προπομπό (υποτίθεται) μιας πιο στενής οικονομικά και πολιτικά ένωσης η οποία θα είχε ως στόχο την δημιουργία μιας ενιαίας και με δικό της νόμισμα ευρωπαικής αγοράς και στη συνέχεια η Ευρωπαική Ενωση με τη Συνθήκη του Μάαστριχτ που βάζει τα θεμέλια για την ίδρυση της Ευρωπαικής Νομισματικής Μονάδας με ααντιπρόσωπο το νέο νόμισμα, το ευρώ.

Στο μεταξύ όλες οι προσπάθειες, απο τότε και μέχρι το 1991, συνέτειναν στην ολοκληρωτική διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης και στην κατάρρευση όλων των κομμουνιστικών καθεστώτων των χωρών του Ανατολικού Μπλόκ. Οχι με πόλεμο, όπως εντέχνως διαλαλούσαν τα ΜΜΕ, αλλά με έναν υπόγειο, βρώμικο πόλεμο, τον οικονομικό πόλεμο.

Και όταν αυτό επιτεύχθη στις αρχές της τελευταίας δεκαετίας του 20ού Αιώνα, το δεύτερο τη τάξη νόμισμα, το ευρωπαικό νόμισμα, άρχισε να δημιουργείται με ταχείς ρυθμούς. Στο σχέδιο συμμετείχαν όλες οι τράπεζες, μικρές και μεγάλες. Με μιαν απίστευτη ρευστότητα και με έναν πακτωλό προσφοράς αγαθών και υπηρεσιών, ο κόσμος τρέχει μετα μανίας να βάλει το κεφάλι του στην καρμανιόλα του χρέους, για να απολαύσει πράγματα που μέχρι τότε δεν είχε κάν ονειρευτεί. Το δόκανο είχε στηθεί πάρα πολύ καλά.

Και όλοι έπεσαν μέσα με ιδιίτερη ευκολία. Μόνον κάτι σπαρακτικές κραυγές ορισμένων διανοουμένων έμειναν να φωνάζουν οτι κάτι ύποπτο συμβαίνει και οτι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Οτι κάπου αλλού πάει το πράγμα. Αλλά ποιός τους άκουγε. Τα ΜΜΕ τους αποκαλούσαν "γραφικούς", η δε Νέα Παγκόσμια Τάξη τους είχε ήδη απομονώσει τεχνιέντως.

Και τι απέμεινε πλέον για τη συνέχεια; Μα ένας Παγκόσμιος Πόλεμος (απόλυτα ελεγχόμενος και όχι με θύματα δυτικούς) και μια κρίση Χρέους. Απλά πράγματα. Η αφορμή δόθηκε μέσα απο το απίστευτα στημένο (δια γυμνού οφθαλμού πλέον) χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 και οι ΗΠΑ, αφού ενώνουν όλο τον δυτικό κόσμο μέσω του ΝΑΤΟ, κηρύσσουν έναν παράλογο πόλεμο εναντίον της ...τρομοκρατίας, για να παρασύρουν όλη την δυτική ανθρωπότητα σε μια πολεμική δίνη εναντίον ενός παντελώς αόρατου (και στην ουσία ανύπαρκτου) εχθρού, βυθίζοντάς την στο απόλυτο χρέος.

Το σκηνικό της απάτης των τραπεζών των Ρόθτσάιλντ με τη μάχη του Βατερλώ επαναλαμβάνεται σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Οι πάντες υποψιάζονταν τους μη δυτικούς και εν γένει αντιδραστικούς μουσουλμάνους και τους χτύπαγαν ανιλεώς, με το πρόσχημα της κάλυψης που έδιναν σε μιαν - στην ουσία της - ανύπαρκτη τρομοκρατική οργάνωση που έφερε το όνομα Αλ Κάιντα και που είχε - δήθεν - στρατόπεδα οργάνωσης και στελέχωσης τρομοκρατών στο Ιράκ του Σαντάμ Χουσείν, στο Αφγανιστάν των Ταλιμπάν και στην Περσία.

Ο υποτιθέμενος δε "αρχηγός" της, ο περίφημος Οσάμα Μπίν Λάντεν, όχι μόνον δεν υπήρξε ποτέ πολέμιος των Αμερικανοδυτικών, αλλά συνεργάτης τους σε πολλές επιχειρήσεις δολιοφθοράς τόσο των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν όσο και στον πόλεμο του "δικού" τους Σαντάμ Χουσείν (Ιρακ) εναντίον του αντιδραστικού και πάντα απρόβλεπτου Αγιατολλάχ Χομεινί (Ιράν-Περσία).

Μετά το "χτύπημα" της 11ης Σεπτεμβρίου, εντελώς ξαφνικά ο Λάντεν γίνεται ο υπ' αριθμ. ένα εχθρός τους και ο Πόλεμος ξεκινάει. Σύσσωμη η δυτική ανθρωπότητα βυθίζεται σε ένα εντελώς παράλογο και απίστευτο γαιτανάκι καταστάσεων, που την οδηγεί με μαθημτική ακρίβεια στην ολοκληρωτική κατάρρευση. Και το πρώτο χτύπημα δεν αργεί να έρθει, με την κρίση του 2008 και την κατάρρευση της τεράστιας εμβέλειας τράπεζας Lehmann Brothers.

Ο στόχος δεν ήταν όμως το ήδη αποδεκατισμένο δολλάριο, αλλά το νεοσύστατο ευρωπαικό νόμισμα Ευρώ, που είχε στηθεί με τέτοιον τρόπο, ούτως ώστε με την παραμικρή δόνηση να κλυδωνιστεί ανεπανόρθωτα. Και πράγματι έτσι έγινε, μιας και σε αυτό συμμετείχαν χώρες όπου δεν έπρεπε να συμμετέχουν λόγω αδύναμης οικονομίας, χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία, το Βέλγιο, η Πορτογαλία. Ειδικά δε η Ελλάδα, την οποία προώθησε η ίδια η Goldman Sachs, ο μεγάλος αντίπαλος της ΕΚΤ και μέλος του καρτέλ της Διεθνούς των Οικονομικών.

Η Ελλάδα, κυβερνώμενη απο μια πολιτική ελίτ όπου λυμαίνονταν επί χρόνια το δημόσιο πλούτο της, θα μπορούσε να παίξει πανεύκολα το ρόλο της "Ιφιγένειας" στο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση με κοινό νόμισμα.
Και σε αυτό φυσικά πρωτοστάτησε το "επίσημο" όργανό της, ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου, που εξαπατώντας τον ελληνικό λαό και με το πρόσχημα οτι θα τον γλυτώσει απο το βάραθρο της χρεωκοπίας και υποστηριζόμενος απο τα μεγαλύτερα ελληνικά και ευρωπαικά ΜΜΕ, αρπάζει με δόλο την πρωθυπουργία και βάζει σε ενέργεια, απο την πρώτη κιόλας μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του, το σχέδιο της οικονομικής εξόντωσης της Ελλάδας, με τη συμμετοχή του ΔΝΤ.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε με την κρίση του ευρώ να γίνεται όλο και πιο έντονη και να επιρρεάζει αργά αλλά σταθερά, όλες τις υπόλοιπες αδύναμες οικονομίες. Η Πορτογαλία και η Ιρλανδία βυθίζονται στην ύφεση, προμηνύοντας νέες θύελλες. Και φτάνουμε στο τώρα, στο σήμερα, όπου το σκηνικό είναι πιο μαύρο κι από το έρεβος.

Κι αφού φρόντισαν οι ειδήμονες τραπεζίτες και μη να εξασφαλίσουν τα κεφάλαιά τους με την εφαρμογή του Μνημονίου και την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας, η φτωχή πλέον Ελλάδα, πιέζεται να φύγει απο την Ευρωζώνη, για την ...σωτηρία του κοινού νομίσματος και των άλλων χωρών, πέφτοντας στην απόλυτη χρεωκοπία και στην καταστροφή, μιας και δεν θα έχει πλέον κανένα περιουσιακό στοιχείο και το νόμισμα που θα αναγκαστεί να εκδώσει θα είναι πληθωριστικό και άνευ αντικρίσματος.

Ετσι, συμπερασματικά, κατ' αυτούς, η Ελλάδα προορίζεται να προσκυνήσει πρώτη την έλευση του Παγκόσμιου νομίσματος Bancor για να γλυτώσει απο τα δεινά, εκχωρώντας τον Εθνικό της πλούτο ως αντάλλαγμα και την απόλυτη "φυλάκιση" του λαού της στα οικονομικά δεσμά των παγκόσμιων δυναστών. Εκτός εάν...

Εκτός εάν ο πιό ατίθασος, περήφανος και "ανυπάκουος" λαός του πλανήτη αντιδράσει δυναμικά και εμποδίσει με την αντίστασή του τα σχέδια των αγγλοσαξονικής-εβραικής καταγωγής (τυχαίο; δε νομίζω!) παγκοσμιοποιητών...

Σας παραθέτω πιο κάτω, ειδικά αποσπάσματα απο την  ιστοσελίδα του παγκόσμιου νομίσματος Bancor μεταφρασμένα στα Ελληνικά, για να αντιληφθείτε σε πιο βαθμό έχουν επιστρατεύσει οι σκοτεινοί και βρώμικοι κύκλοι της Παγκοσμιοποίησης το μάρκετινγκ (κι αυτό εφεύρεση της αγγλοσαξωνικής κουλτούρας) για να περάσουν το μήνυμα της "ελπίδας" στον αλλόφρονα πλέον κόσμο, που για να γλυτώσει τα δεινά του κράχ, είναι έτοιμος να "πουλήσει" τη ψυχή του και την ίδια του την ύπαρξη...
Ένωση Πρόγραμματος Δημιουργίας Μελλοντικού Παγκόσμιου Νομίσματος

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ

Ο κόσμος σε ένα νόμισμα. Αυτό είναι το όραμά μας, η ελπίδα μας. Είναι μια ανάγκη και μια πρόκληση. Αυτό που φαίνεται ένα άπιαστο όνειρο γίνεται μια αναπόφευκτη ιστορική, οικονομική και κοινωνική διαδικασία. Είναι ένα γεγονός που είναι συνυφασμένο με τη μοίρα της ανθρώπινης εξέλιξης.

Το ενιαίο νόμισμα γίνεται η προϋπόθεση για μιαν όλο και πιο παγκοσμιοποιημένη Ανθρωπότητα. Ένα εικονικό νόμισμα (σ.σ.το "εικονικό" το προσέξατε; Αρα δεν πρόκειται να είναι καθόλου νόμισμα αλλά εικονική νομισματική ψηφιακή μονάδα!!!) ικανό να εκφράζεται σε μιαν ενιαία και κατανοητή γλώσσα για την προώθηση της έμφυτης επιθυμίας της ανθρωπότητας για να πάει πιο μακριά, να ξεπεράσει τα όρια, και να κινηθεί προς τις πραγματικές αρχές της ειρήνης, της ελευθερίας, της αδελφοσύνης και της κατανόησης πέρα από τα ζητήματα φυλών (σ.σ. εννοεί Εθνών), πολιτικών και θρησκευτικών πεποιθήσεων και κομματικών συμφερόντων.

Σας παρουσιάζουμε στους λαούς των εθνών, στις κυβερνήσεις, στους θεσμούς, στους διανοούμενους, στους απλούς ανθρώπους,πραγματιστές και ιδεαλιστές, μελετητές και, πάνω απ όλα στους νέους - τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του μέλλοντος - με έναν απλό και ευκολονόητο τρόπο το μακροπρόθεσμο όραμα για την οικοδόμηση της ιδανικής γέφυρας ενός αύριο και την ερμηνεία ενός ονείρου να μετατρέψει σε πραγματικότητα ένα όραμα.

Σε αυτό το πρόγραμμα, το νόμισμα για άλλη μια φορά αναλαμβάνει τον στόχο που είχε απο την αρχή της δημιουργίας του: να διευκολύνει και να κωδικοποιήσει τις ανθρώπινες ανάγκες για εμπορική και κοινωνική ανταλλαγή.

Και να γίνει μια μορφή καθαρής "επικοινωνίας" μεταξύ των διαφόρων λαών - ένας δίαυλος που θα προωθεί τις ιδέες, τα ιδανικά, τις πληροφορίες και τον πολιτισμό.

Αυτό αποτελεί την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία....

Και για να το κάνουν ακόμη πιο "ανθρώπινο" το επαχθές μήνυμά τους, ρίχνουν και το μεγάλο όπλο της εικόνας ενός παιδιού, κοριτσιού κατα προτίμηση, διότι το θηλυκού γένους ολόνιο είναι το απόλυτο υπόγειο μήνυμα που εκφράζει ελπίδα και αναγέννηση!

Γιάννης Βούρος

Μελβούρνη

Πηγή : http://logioshermes.blogspot.com/ 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9881.html 
http://www.eoellas.org/index.php?option=com_content&view=article&id=10072%3A2012-10-14-22-46-59&catid=36%3A2010-06-18-11-04-29&Itemid=103

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Έκτακτο: Ο τουρκικός Στόλος βγήκε σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο και λαμβάνει θέσεις μάχης...


Όπως μεταδίδουν ρωσικές πηγές, το 80% των κύριων σκαφών επιφανείας καθώς και πυραυλάκατοι των ναυστάθμων από το Aksaz μέχρι την Αλεξανδρέτα (Aksaz, İskenderun, Mersin, Antalya) έχουν αποπλεύσει και λαμβάνουν θέσεις μάχης.
Συγκεκριμένα 6 κύριες μονάδες βρίσκονται μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου, υπό την κάλυψη άσκησης με το αιγυπτιακό ναυτικό, 4 μονάδες (φρεγάτες και πυραυλάκατοι) έχουν αφιχθεί και βρίσκονται στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμοχώστου, 3 φρεγάτες βρίσκονται στο λιμάνι της Μερσίνας και ένα τουρκικό υποβρύχιο βρίσκεται μεταξύ Κρήτης και Κύπρου (έχει εκδοθεί σχετικό subnote).
Η κίνηση προφανώς αφορά την κατάσταση στη Συρία, αλλά με δεδομένο ότι καλύπτει μια περιοχή από τα Δωδεκάνησα μέχρι την Κύπρο, το ελληνικό σύστημα επιτήρησης έχει τεθεί σε επιφυλακή.
Η αιφνιδιαστική έξοδος του τουρκικού Στόλου συνάδει απόλυτα με τις πληροφορίες που έρχονται και αναφέρουν υπερσυγκέντρωση δυνάμεων στα τουρκοσυριακά σύνορα.
Ταυτόχρονα αεροσκάφη ναυτικής συνεεργασίας έχουν απογειωθεί και προσεγγίσει τις συριακές αρχές παρακολουθούμενα πάντα από ρωσικά πλοία ηλεκτρονικού πολέμου που περιπολούν στις ακτές της Συρίας.
Για ότιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή :  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=58665&Itemid=139#.UHqu9r-Y4QE.facebook