Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ...

Τετέλεσται : ταχεία αναδιάρθωση του ελληνικού χρέους ζητά το ΔΝΤ

Τετέλεσται. Ο Γολγοθάς και η Σταύρωση της ελληνικής οικονομίας από πέρυσι, δυστυχώς πολύ δύσκολα θα έχει την ευνοϊκή κατάληξη που γνωρίζουμε από την ιστορία. Δηλαδή, την Ανάσταση.
Δυστυχώς και όλοι εκείνοι που μέχρι σήμερα μας οδηγούσαν στα συνεχή Μνημόνια, πλέον έχουν μετατραπεί σε… Πόντιοι Πιλάτοι. Η κυβέρνηση που δεν μπορεί να βρει λύσεις, ανίκανη να διαχειριστεί το πρόβλημα, κατώτερη των περιστάσεων, περιμένει το από μηχανής θεό.
Και οι δανειστές μας που αφού μας στρίμωξαν, μας οδήγησαν σε απίστευτο δανεισμό με αντάλλαγμα πολύ σκληρά μέτρα τώρα μας εγκαταλείπουν.
Η προδημοσίευση ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού Spiegel, σύμφωνα με το οποίο το ΔΝΤ ζητά ταχεία αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους τα λέει όλα και έρχεται σε συνέχεια του άρθρου του Economist που μας προέτρεπε να αποδεχθούμε τη χρεοκοπία μας.
Το Spiegel επικαλείται ανώτατους αξιωματούχους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αυτών δηλαδή που μας έλεγαν πέρυσι να πάμε στην αγκαλιά τους για να σωθούμε.
Τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΔΝΤ λένε τώρα ότι η Ελλάδα πρέπει να πάει σε αναδιάρθρωση χρέους, άποψη που έχουν ήδη πει και σε εκπροσώπους ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.
Φαίνεται λοιπόν ότι ούτε το ίδιο το Ταμείο πιστεύει ότι η χώρα μπορεί να αντέξει με χρέος πάνω από 150% και ζητά άμεσα αναδιάρθρωση με διάφορους τρόπους. Με κούρεμα ομολόγων, με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και με μείωση των τοκοχρεωλυσίων.
Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν ο Στρος Καν έλεγε ότι η Ελλάδα πιστεύει ότι θα μπορεί να πληρώσει τα χρέη της.
Η αλλαγή στα πιστεύω του ΔΝΤ είναι εμφανής καθώς βλέπουν ότι το πρόβλημα διογκώνεται και δε μαζεύεται με τίποτε. Φυσικά οι μεγάλες ευθύνες είναι και δικές του και της κυβέρνησης που από πέρυσι μας παραμύθιαζε ότι η προσφυγή στο ΔΝΤ θα μας έβγαζε από την κρίση.
Τώρα, λοιπόν, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η αναδιάρθρωση χρέους είναι αναπόφευκτη. Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε αν έπρεπε να το είχαμε κάνει αυτό προτού πάρουμε το δάνειο των 110 δις ευρώ;
Εν πάση περιπτώσει, το κλίμα και μέσα στην κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι βαρύ κι ασήκωτο. Φαίνεται να έχουν αποδεχθεί την πλήρη αποτυχία τους και προσπαθούν να προετοιμάσουν τον κόσμο για ότι έρχεται. Είναι επίσης απογοητευμένοι επειδή θα πρέπει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να υπογράψει μια αναδιάρθρωση, δηλαδή μια χρεοκοπία. Μετά τον Χ. Τρικούπη θα μείνει στην ιστορία και ο Γ. Παπανδρέου μόλις πει το «δυστυχώς επτωχεύσαμεν».
Το ζήτημα είναι τι σημαίνει αναδιάρθρωση για τον κόσμο. Αν και προς ώρας μάλλον η χώρα θα μείνει στο ευρώ (διότι κάτι άλλο διαφορετικό θα διέλυε την ευρωζώνη) οι επιπτώσεις θα είναι οδυνηρές και το σενάριο εφιαλτικό.
Αν ξεκινήσει κούρεμα σημαίνει ότι οι πιστωτές μας θα αποδεχθούν να πάρουν λιγότερα χρήματα πίσω, οπότε θα κλείσουν οι αγορές για την Ελλάδα για πάντα. Ωστόσο, οι ελληνικές τράπεζες που διαθέτουν πάνω από 55 δις σε ελληνικά ομόλογα, μέσα σε μια νύχτα θα υποστούν τεράστιες ζημιές και ενδεχομένως θα καταρρεύσουν.
Αυτό σημαίνει ότι θα πάψουν να δίνουν δάνεια, να χρηματοδοτούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, θα βάλουν πλαφόν στις αναλήψεις σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τον πανικό στα γκισέ. Θα καταρρεύσουν, και ταμεία και επιχειρήσεις που στηρίζονται στις τράπεζες.
Οι πολίτες θα υποστούν τεράστιο σοκ αφού πολλοί θα χάσουν τις δουλειές τους, άλλοι δε θα μπορούν να πάρουν το μισθό ή τη σύνταξή τους.
Και μέσα σε όλα αυτά η χώρα θα πάει σε πολύ σκληρή και παρατεταμένη περίοδο λιτότητας και επομένως και φτώχειας.
Για να μην είμαστε μάντεις κακών, ελπίζουμε να μη γίνουν όλα αυτά, αλλά δυστυχώς ακόμη και τα πρόσωπα των υπουργών μαρτυρούν το αντίθετο. Κι αν υπάρχει μια ελπίδα για την Ανάσταση, κάπου μετά από χρόνια, καλό είναι ο Γολγοθάς να μην κρατήσει τόσο πολύ.
Διαψεύδει το ΔΝΤ
Από την πλευρά του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο διαψεύδει τα αναγραφόμενα στο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού περί πιέσεων για να αναδιάρθρωση.
«Όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένα», αναφέρει στο Reuters εκπρόσωπος του Ταμείου, «το ΔΝΤ υποστηρίζει της θέση της ελληνικής κυβέρνησης περί μη αναδιάρθρωσης του χρέους και τη θέληση της να εκπληρώσει πλήρως τις δανειακές της υποχρεώσεις. Κάθε αναφορά που υποστηρίζει το αντίθετο είναι λανθασμένη».

Απάντηση της Κομισιόν
Σχετικά με το δημοσίευμα του Spiegel, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν αναφέρει ότι δεν υπάρχει λόγος για να αναδιάρθρωση τώρα.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Reuters, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε: «Όλα τα υποστηρικτικά μέτρα είναι σε ισχύ. Δεν υπάρχει λόγος τώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αυτή την πιθανότητα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους».

Πηγή : antinews.gr

Αστυνομία τροφίμων

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην Κρήτη


Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές. Έγινε αισθητός στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του νοτίου Αιγαίου, την Αθήνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αίγυπτο.
 
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 16.29 και έγινε ιδιαιτέρα αισθητή στη Βόρεια Κρήτη, κυρίως στο Νομό Λασιθίου αλλά και στην πόλη του Ηρακλείου.
Ο σεισμική δόνηση συμφώνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και το Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζεται σφοδρή και προερχόταν από απόσταση 361 χιλιομέτρων Νοτιοανατολικά της Αθήνας, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 49 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Κάσου και είχε ετσιακό βάθος 60 χλμ.
H δόνηση, που διήρκησε αρκετή ώρα, προκάλεσε πανικό στους κατοίκους και αρκετοί πετάχτηκαν έντρομοι έξω από τα σπίτια τους, ιδιαίτερα στην περιοχή της Σητείας όπου οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για σπάσιμο υαλοπινάκων στην πόλη ενώ σε παλιά σπίτια υπήρξαν πτώσεις σοβάδων.
«Είναι ένας σεισμός 6 περίπου ρίχτερ μεταξύ Καρπάθου και Κρήτης και είναι σε μια περιοχή που δίνει σεισμούς» ανέφερε ο ευρωβουλευτής και Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών από το 1995 έως το 2008 κ. Γιώργος Σταυρακάκης, ο οποίος βρισκόταν σε εκδήλωση στο Ηράκλειο όταν έγινε ο σεισμός. Τον παρακολουθούμε, πρόσθεσε, μετά την ενημέρωση που είχε.
Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη του Ηρακλείου και το ανατολικό τμήμα του νησιού, ενώ έγινε αντιληπτή σε μεγάλο μέρος της νοτίου Ελλάδας και σε περιοχές της Αθήνας. Μάλιστα, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο MSNBC υπάρχουν αναφορές ότι κουνήθηκαν κτίρια και στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου, το Κάιρο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές.
Το γερμανικό Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στο Πότσνταμ ανέφερε ότι ο σεισμός ήταν ισχύος 6,2 Ρίχτερ, ενώ το Αμερικανικό Γεωδυναμικό Ινστιτούτο σημειώνει ότι ο σεισμός ήταν 5,9 Ρίχτερ και εστιακό βάθος 79 χλμ., 127 χλμ. ανατολικά του Ηρακλείου.
Ιδιαίτερα αισθητή στη Ρόδο και σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου
Ιδιαίτερα αισθητή στη Ρόδο, αλλά και σε όλα σχεδόν τα νησιά της Δωδεκανήσου, έγινε η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το απόγευμα και, πάντως, δεν προκάλεσε καταστροφές. Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην Κάρπαθο, καθώς η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο νησί. Οι κάτοικοι πετάχτηκαν κυριολεκτικά έξω από τα σπίτια τους, καθώς μόλις άρχισε ο σεισμός έπεφταν αντικείμενα, και μετακινήθηκαν ακόμα και ηλεκτρικές συσκευές.
Έντρομοι οι γονείς πήραν τα παιδιά τους και απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους, παραμένοντας στους δρόμους για αρκετή ώρα. Όσοι βρίσκονταν σε καφετέριες και στα καταστήματα κοντά στην παραλία στα Πηγάδια, απομακρύνθηκαν αμέσως.
Με δηλώσεις του ο δήμαρχος Καρπάθου, Μιχάλης Χανιώτης, τόνισε ότι ο σεισμός ήταν πολύ δυνατός και προκάλεσε πανικό στους κατοίκους ιδιαίτερα της Ολύμπου. Στις ορεινές κοινότητες του νησιού επικράτησε αναστάτωση καθώς οι κάτοικοι είχαν πολλά χρόνια να νιώσουν τόσο δυνατό σεισμό.
Ανησυχία και στην Αίγυπτο
Αίσθηση προκάλεσε και στο Κάιρο ο σημερινός σεισμός. Στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, που δεν είναι συνηθισμένη σε σεισμικές δονήσεις, κάποιοι κάτοικοι που διαπίστωσαν το σεισμό βγήκαν αμέσως στους δρόμους, αλλά χωρίς ανησυχία, καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν υπήρξαν ζημιές. Για το γεγονός έκανε ειδική αναφορά και η αιγυπτιακή τηλεόραση.
Η Ιαπωνία πιθανώς να επιτάχυνε την εκδήλωση του σεισμού
Το ενδεχόμενο ο μεγάλος σεισμός στην Ιαπωνία να επιτάχυνε την εκδήλωση του σημερινού σεισμού στο νότιο Αιγαίο, άφησε ανοικτό ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, καθηγητής Σεισμολογίας, Κων. Μακρόπουλος.
«Το χαμε πει από την Αρχή. Τέτοιοι τεράστιοι σεισμοί όπως της Ιαπωνίας επιταχύνουν την εκδήλωση κάποιων ρηγμάτων που είναι έτοιμα να εκδηλωθούν» τόνισε ο κ. Μακρόπουλος. «Είναι σαν ένα ποτήρι που είναι έτοιμο να ξεχειλίσει και άμα το κουνάς χύνεται» πρόσθεσε.
Όπως είπε ο καθηγητής, τέτοιος σεισμός σαν τον σημερινό είχε τρία χρόνια να εκδηλωθεί και προσδιόρισε το εστιακό του βάθος στα 50 χιλιόμετρα, για αυτό έγινε και αισθητός σε τόσο μεγάλη έκταση.
Πηγή : www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ, Reuters και MSNBC

Θεούσοι, θεούσες και η υποκρισία σε όλη της την δόξα!

Συνηθίζω να λέω πως τρία πράγματα σιχαίνομαι στην ζωή μου :
Την υποκρισία, τον οίκτο και την αχαριστία.
Σήμερα, μια και εκνευρίστηκα τελευταία πολύ, θα μιλήσω για την υποκρισία.
Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσω πως ούτε άθεη είμαι, ούτε ανήκω σε κάποια αίρεση, Ελληνίδα είμαι, έτσι, για να μην έχουν να λένε μερικοί – μερικοί, που τυχόν διαβάσουν τα γραφόμενα μου. Αλλά στο κάτω – κάτω ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή τους… και φυσικά δεν θα πάρει όλους «η μπάλα», απλά μία μερίδα και ο έχων νουν  νοείτω…
Η υποκρισία... Την οποία συναντάμε καθημερινώς γύρω μας σε διάφορες καταστάσεις.  Άσχετο που, πάντως την συναντάμε.
Αυτό λοιπόν που με εκνευρίζει αφάνταστα, είναι η υποκρισία μερικών ανθρώπων που το παίζουν θεούσες – οι. Τους συναντάμε την Κυριακή στην εκκλησία, να κάνουν μεγάλους σταυρούς. Τους συναντάμε στην διπλανή πόρτα, στον χώρο εργασία μας, στις κοινωνικές μας εκδηλώσεις. Με μακριές φούστες και πουκάμισα κουμπωμένα μέχρι τον λαιμό, με μαλλιά μαζεμένα οι γυναίκες ,  με ύφος οσιομάρτυρα, χαμηλοβλεπούσες – οι… κλπ κλπ.
Και ως προς τους συνανθρώπους μου που είναι όντως βαθειά θρησκευόμενοι και τηρούν τον λόγο του Κυρίου τους, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Τους θαυμάζω κι όλας!
Εκνευρίζομαι όμως  με μερικούς και μερικές οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους ανθρώπους της εκκλησίας, ντύνονται άκρως συντηρητικά, νηστεύουν, κοινωνούν, αλλά…
Αλλά την επόμενη ώρα που θα βγουν από την εκκλησία…
… ουαί σ’ όποιον τύχει στον δρόμο τους !
Κάπου εδώ ξεκινάει η υποκρισία τους.
Τους έχω συναντήσει να κουτσομπολεύουν ασυστόλως την κοπελίτσα της διπλανής πόρτας για το ντύσιμό της, ή την γειτόνισσα τους που χώρισε, ή ακόμη  ακόμη τον παπά της ενορίας τους γιατί στο πανηγύρι του χωριού, τόλμησε να χορέψει συρτό… λες και χόρεψε belly dance ο άνθρωπος… Πατόφτυαρο κανονικό δηλαδή… κι ας κοινώνησαν πριν λίγο…
Τους έχω συναντήσει να κατακρίνουν τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, (ξέρω – ξέρω, έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια…) και από την άλλη έχω συναντήσει κάποιους «θεούσους» να ξεσαλώνουν σε ξενυχτάδικα άλλης πόλης. Τους άκουσα να κατηγορούν το διαζύγιο κι από την άλλη να τα «ρίχνουν» σε κάποια χωρισμένη, ή και παντρεμένη. Να απλώνουν και τα ξερά τους τάχα – τάχα από συμπάθεια προς εσένα…  Αλλά στο περιβάλλον τους, μεγαλοσταυρίτες – τισες…
Να θεωρείται ένα ζευγάρι που συζεί ή που απλά έχει μία σχέση , αμαρτωλό, και  αυτοί να έχουν εκ παραλλήλου με τον γάμο τους εξωσυζυγική σχέση.
Το σεξ, σου λένε, είναι αμαρτία, αν το κάνεις δίχως τεκνοποίηση… Πρώτον δεν είμαι κουνέλα, δεύτερον δεν είμαι κουνέλα ούτε λαγός και τρίτον δεν είναι αμαρτία, να κάνω παιδιά, αν δεν μπορώ να τα συντηρήσω; Δηλαδή να κάνω παιδιά και να τα έχω στην ανέχεια; Κι έπειτα κλείνουμε σαν άνθρωποι, αν δεν μπορούμε να κάνουμε παιδιά; Σας έχει πει κανένας ότι το σεξ προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη και της μήτρας; Χμμμ πιστεύω πως ναι, εξ ού και οι εξωσυζυγικές σας σχέσεις κύριοι και κυρίες θεούσοι – ες….
Τους έχω συναντήσει όμως και στο εργασιακό περιβάλλον. Είτε ως συναδέλφους, είτε ως αφεντικά. Να διδάσκονται και να πιστεύουν «εις ένα Θεό Πατέρα Παντοκράτορα» αλλά να λατρεύουν το χρήμα.
Ποιος είναι τελικά ο Θεός σας; Αυτός που ξέρω εγώ; Αυτός που δίδαξε την ταπεινότητα και την αγάπη;  Ή μήπως ο δικός σας, έχει άλλους νόμους αγάπης και διαβίωσης;
Γιατί ο δικός μου μιλάει για δικαιοσύνη. Ο δικός σας μιλάει για καταπάτηση των δικαιωμάτων του εργαζόμενου… Ο δικός μου μιλάει για αδελφοσύνη. Ο δικός σας, για διαίρει και βασίλευε…
Ο δικός μου (αυτός που μου δίδαξαν όταν ήμουν μικρό παιδί) μιλάει «ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον έναν». Ο δικός σας «ο έχων δύο χιτώνες να δίνει κανέναν»… Το «αγαπάτε αλλήλους» να ξεχνιέται και να ρίχνετε πισώπλατα μαχαιρώματα. Το νόημα της αδελφοσύνης να πηγαίνει περίπατο και να αντιμετωπίζεις ως εργαζόμενος το «διαίρει και βασίλευε»… Η δε δικαιοσύνη να ισχύει μόνο για τον εαυτό σας, κατασπαράζοντας τους συναδέλφους σας, ή ως αφεντικά αδικώντας το προσωπικό σας είτε σε θέματα αμοιβής, είτε αφήνοντας το απλήρωτο, πάντα στο όνομα του κέρδους…
Ω! μεγαλοσταυρίτες! Ω! υποκριτές!
Θα μου πείτε, πως όσο και να φωνάζω, δεν συγκινούνται. Ναι το ξέρω. Απλά τα είπα και ξεθύμανα. Ξέρω πως ο δικός μου τρόπος ζωής ή ίσως – ίσως και ο δικός σας, ξεβολεύει πολλούς και πολλές. Τον προτιμώ όμως, από το να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.
Προτιμώ να έχω μία σχέση και να μην είμαι παντρεμένη, απλά γιατί δεν πιστεύω στον θεσμό του γάμου, αλλά ξέρω πως τιμώ την σχέση μου, παρά να είμαι παντρεμένη για τον κόσμο και κατά τα άλλα να μην τολμάει ο σύντροφός μου να περάσει κάτω από την Καμάρα…
Προτιμώ να βοηθώ έστω και από το υστέρημά μου κάποιον που έχει ανάγκη, από το να προσκυνώ το χρήμα και να γίνομαι παραδόπιστη εις βάρος των συναδέλφων μου ή του προσωπικού μου…
Αρκετή φαιά ουσία χάλασα όμως για χατίρι σας… Η γιαγιά μου έλεγε  «κάθε αρνάκι από το ποδαράκι του κρέμεται» κι είχε απόλυτο δίκιο.
Κάντε ότι θέλετε. Δεν με αφορά. Δικός σας ο σταυρός, δικός σας και ο ώμος. Απλά σιχαίνομαι την υποκρισία σας και έπρεπε να τα πω. Όχι πως θα ιδρώσει το αυτάκι σας, αντίθετα θα βρεθώ και κατηγορούμενη. Σκασίλα μου μεγάλη. Απλά να ξέρετε, ότι φορώντας την προβιά του αρνιού, δεν παύετε να είσαστε λύκοι και δεν ξεγελάτε κανέναν. Και σίγουρα υπάρχουν άτομα, που «μυρίζουν» την κουτοπονηριά σας από χιλιόμετρα μακριά… Απλώς σας ανέχονται …
Αλλά, και κλείνω εδώ, όλα εδώ πληρώνονται και έτσι για την ιστορία, σας είπε ποτέ κανένας πως τα σάβανα δεν έχουν τσέπες;
Αλήθεια κύριοι θεούσοι και θεούσες, όταν εξομολογήστε, τι λέτε στον πνευματικό σας;
redhead

Υ.Γ.. ψψψτ και τώρα που καλοκαιριάζει, πάρτε και κανένα ξυραφάκι... ο θεούλης δεν είπε ότι πρέπει να μυρίζει ο ιδρώτας σας για να είσαστε καλοί χριστιανοί...






Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Θεός VS διαβόλου

Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι,
πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά
όλων των ειδών, ώστε ο άνδρας και η γυναίκα να ζήσουν υγιεινά και παντοτινά.

Ο σατανάς όμως δημιούργησε τα Haagen Dazs και τα διάφορα cookies.
Και ρώτησε: «Λίγη ακόμη σάλτσα βύσσινου;»
και ο άνδρας απήντησε: «Ευχαρίστως!»
και η γυναίκα πρόσθεσε: «Παρακαλώ για μένα άλλη μια ζεστή βάφλα με σαντιγύ!».
Και έτσι πήραν και οι δύο από 5 κιλά .

Και ο Θεός δημιούργησε το γιαούρτι, ώστε να διατηρήσει η γυναίκα το
σώμα της όπως άρεσε στον άνδρα.

Και ο σατανάς δημιούργησε από το σιτάρι το άσπρο αλεύρι
και από το ζαχαροκάλαμο τη ζάχαρη και τα συνδύασε.
Και η γυναίκα άλλαξε νούμερο στην ένδυσή της και πήγε από το 38 στο 46.

Και έτσι είπε ο Κύριος: «Δοκίμασε το φρέσκο μαρούλι μου!»

Και ο σατανάς εφεύρε το ντρέσσιγκ και το σκορδόψωμο ως συνοδευτικά.
Και οι άνδρες και οι γυναίκες μετά από αυτή την απόλαυση
άνοιξαν τις ζώνες τους κατά τουλάχιστον μία τρύπα.

Ο Κύριος όμως είπε: «Σας έδωσα φρέσκα λαχανικά και ελαιόλαδο, στο
οποίο να μαγειρεύετε υγιεινά!»

Και ο σατανάς συνόδεψε τα φαγητά
αυτά με δεύτερο πιάτο, από νόστιμες μπουκίτσες από ψωμάκια, τυράκια camembert, αστακό σε βούτυρο μυρωδάτο
και φιλετάκια κοτόπουλου.
Και οι τιμές χοληστερίνης του ανθρώπου ανέβηκαν στα ουράνια.

Έτσι ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο αθλητικά παπούτσια, ώστε να χάσει
μερικά κιλά με την άθληση...


Και ο σατανάς δημιούργησε την δορυφορική τηλεόραση και τα DVD μαζί με
τα τηλεχειριστήρια,
για να μην κουράζεται ο άνθρωπος με το ζάπινγκ.
Και οι άνδρες και οι γυναίκες γελούσαν και έκλαιγαν μπροστά την οθόνη και άρχισαν να φοράνε ελαστικές φόρμες αδυνατίσματος.

Έτσι ο Θεός δημιούργησε την πατάτα, φτωχή σε λίπος και κάλιο και γεμάτη θρεπτικές ουσίες.


Και ο σατανάς αφαίρεσε την φλούδα και έκοψε το εσωτερικό της σε πατατάκια,
τα οποία τηγάνησε και τα κάλυψε με πολύ αλάτι..
Και ο άνθρωπος πήρε μερικά κιλά ακόμη...

Ο Θεός όμως έφερε το άπαχο κρέας, ώστε τα τέκνα του να χορταίνουν
προλαμβάνοντας λιγότερες θερμίδες.

Και ο σατανάς έφερε τα Goodys και το τσίζμπουργκερ των 99 λεπτών.
Και ρώτησε ο σατανάς: «Θέλεις και τηγανητές πατάτες;»
Και είπε ο άνθρωπος: «Βεβαίως, μια μεγάλη μερίδα με μαγιονέζα!».
Kαι σχολίασε ο σατανάς: «Έτσι μπράβο!»
Και ο άνθρωπος έπαθε έμφραγμα.

Και ο Θεός αναστέναξε και δημιούργησε το τετραπλό μπαϊ-πάς της καρδιάς.

Και τότε ο σατανάς είπε 'είπαμε να παίζουμε τίμια'...
...Και δημιούργησε το ΙΚΑ... και τον Ο.Π.Α.Δ. ...

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει...

Διάβαζα προηγουμένως στο Πρώτο Θέμα, για την ενέργεια του υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου να αποφασίσει την άρση, δύο φορές μάλιστα, του μέτρου δέσμευσης των καταθέσεων και λογαριασμών του επιχειρηματία Γιάννη Ραπτόπουλου, ιδιοκτήτη της εταιρείας Express Service, ο οποίος χρωστάει, σύμφωνα με το άρθρο, 70 εκατ. ευρώ σε φόρους και ΙΚΑ. Προχθές πάλι διάβασα στο Νew Post, ότι το ελληνικό δημόσιο χάρισε 10 εκατ. ευρώ στην εβραική κοινότητα Θεσσαλονίκης...
Κατά τα άλλα, κόβουν τον μισθό σου κοσμάκη, απολύουν, κόβουν επιδόματα, ανεβάζουν τον ΦΠΑ και γενικά μας βγάζουν το λάδι με ένα σωρό μέτρα με αποτέλεσμα όλοι μας να ανοίγουμε καθημερινά καινούργια τρύπα στο ζωνάρι μας και να παραμιλάμε, μη ξέροντας πως θα τα βγάλουμε πέρα...
Έλεος πια! Έλεος ! Μας έχουν κυριολεκτικά διαλύσει, και μερικοί μερικοί απολαμβάνουν εις βάρος μας... Κι εμείς να τους καμαρώνουμε! Ε ΟΧΙ ΠΙΑ!
Ξυπνήστε! Αντιδράστε! Προχθές ανέρτησα το Σύνταγμα της Ελλάδος. ΕΜΕΙΣ τους εκλέγουμε. Και όπως λέει το άρθρο 1 παράγραφος 3:
3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Διαβάστε τα δικαιώματά σας. Δεν έχουμε μόνο υποχρεώσεις.
Δεν υπηρέτησαν τα παιδιά μας την μάνα Πατρίδα-Ελλάδα, για να γίνουν στην συνέχεια δούλοι των ξένων...
Δεν πληρώνουμε τους φόρους μας, για  να απολαμβάνουν κάποιοι ιδιαιτέρων προνομίων...
Φυσικά είμαι κατά της βίας και της αναρχίας. Αλλά και δεν αντέχω αυτήν την πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, δεν αντέχω την εξαθλίωση που μας έσπρωξαν οι πολιτικοί μας, δεν αντέχω την αδιαφορία του Έλληνα για ότι συμβαίνει γύρω του.
Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν : Η ισχύς εν τη ενώσει
Τα άγρια ζώα το ξέρουν ! ΕΣΕΙΣ;;;
redhead
http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM&feature=player_embedded#at=394

Πηγές : http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=113536
             http://www.newpost.gr/politiki/item/28095-%CE%A4%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B5-10-%CE%B5%CE%BA-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82