Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Η ελληνική οικογένεια δεν πρέπει να ζήσει τις συνέπειες μιας χρεοκοπίας


Και νέα έκκληση για συναίνεση

Yπέρ της υλοποίησης των απαιτούμενων αλλαγών, με σκοπό την υλοποίηση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος εμφανίζεται πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχουν διλήμματα, αλλά μόνο η απόφαση: να μην ζήσει ποτέ η ελληνική οικογένεια τις συνέπειες μιας χρεοκοπίας. Παράλληλα, επαναλαμβάνει την έκκληση για συναίνεση προς τη Νέα Δημοκρατία και στηρίζει τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αναφέροντας ότι οι αποφάσεις είναι συλλογικές, «οι επιτυχίες και τα λάθη επίσης».

Άσυλο ρεντίκολο - O οικογενειακός καυγάς της Αποστολάκη τιμώρησε τη Βουλή


image


Η καθαρά Συντεχνιακή Απόφαση των Ελλήνων Βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια Μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης… καταδικάστηκε από το Ευρωπαικό Δικαστήριο και η ΕΛληνική Βουλή, πρέπει να… πληρώσει …πρόστιμο 12.000 ευρώ στο Συγγελίδη και 7.000 ευρώ τα δικαστικα έξοδα! Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που θα γίνει μέγα θέμα, εκτός αν το θάψουν τα ΜΜΕ, όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο Συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες Βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών, και κατ’ επέκταση επισφαγίζουν τις κατηγορίες περί Διαφθοράς!
Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην συζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο πετυχημένος επιχειρηματίας, να στραφεί στα Ευρωπαικά Δικαστήρια και να δικαιωθεί!

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ   Α Σ Υ Λ Ι Α   =   ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ  Α Σ Υ Δ Ο Σ Ι Α  ! ! !