Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ

Πάει, το πήρα απόφαση ! Αν όντως θέλω μία σοβαρή σχέση, μία σχέση που να βασίζεται στην συντροφικότητα, την αγάπη, τον σεβασμό, την φιλία και ότι άλλο ψάχνω , θα πρέπει μάλλον προς αυτήν την κατεύθυνση  να λειτουργήσω από εδώ και μπρος…

Έχω απογοητευθεί βλέπετε από την ισοπέδωση των ανθρώπων.
Γνωρίζεις κάποιον, λέτε «χαίρω πολύ» και η επόμενη ατάκα που ακούς είναι : πάμε να την βρούμε;
Γιατί ρε φίλε; Χάσαμε κάτι και πρέπει να το βρούμε δηλαδή; 

Το σίγουρο είναι ότι χάσαμε τον ρομαντισμό μας, την ευαισθησία μας, την όλη προσέγγιση του αρσενικού προς το θηλυκό.
Όχι δεν με καλύπτει κάτι τέτοιο. Δεν θέλω το στυλάκι που κυκλοφορεί, «ξεντύσου κι έρχομαι»…  και μετά που σε είδα που σε ξέρω…
Αυτό μου θυμίζει τα κόκκινα φανάρια. Όχι φυσικά τα φανάρια «Γρηγόρης και Σταμάτης», αλλά εκεί που πας, πληρώνεις, αδειάζεις και φεύγεις…

Απορώ φυσικά πως μεγάλη μερίδα γυναικών, προωθούν αυτή την κατάσταση, με αποτέλεσμα να μας βάζουν οι άντρες όλες στο ίδιο τσουβάλι…
Σε συζητήσεις που έχω κάνει, είδα ότι το θεωρούν απελευθέρωση, ισότητα κλπ….
Όχι κυρίες μου, λάθος σας τα είπανε !
Το «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», το μόνο που σημαίνει είναι ανασφάλεια, απελπισμένη μάλιστα, μία ατέρμονη προσπάθεια από πλευρά σας να επιβεβαιωθείτε ως γυναίκες, ή μία καταπίεση του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, την οποία  εκφράζετε τώρα που ενηλικιωθήκατε ή τώρα που χωρίσατε …
Κοινώς, μου δείχνει άτομα με συναισθηματική ανασφάλεια, ευνουχισμένα ψυχικά….
Φυσικά, έτσι για να μαθαίνετε, ποτέ μα ποτέ δεν καταξιώνεσαι μόνο και μόνο έχοντας δίπλα σου έναν άντρα, αν εσύ έχεις επίπεδο δάπεδο…. και IQ ραδικιού. Πόσο μάλλον με το ανοίξαμε και σας περιμένουμε…

Όσο για εσάς τους άντρες, αν δεν σας το είπε κανείς μέχρι τώρα, μάθετε, πως είναι μύθος το ότι είσαστε πολυγαμικά όντα και ότι είναι φυσικό να φέρεστε κατ’ αυτό τον τρόπο…
Μάθατε τώρα, μικροί – μεγάλοι, να την πέφτετε  σ’ οτιδήποτε κινείται γύρω σας, γένους θηλυκού… Ούτε μύγα δεν αφήνετε πια…
Δεν σας ενδιαφέρει η ηλικία (ειδικά οι νεαροί κάτω των 30, ξεσαλώνουν στο να ψάχνουν να ρίξουν μία κατά πολύ μεγαλύτερη), αν είναι όμορφη, άσχημη, κουτσή, στραβή… Φτάνει να την πάτε στο κρεβάτι και μετά να κάνετε το κομμάτι σας στην παρέα σας… 
Κοινώς «σαβουρογάμηδες» καταντήσατε…

Μ’ εκνευρίζει αφάνταστα όλη αυτή η κατάσταση.

Αναντίρρητα, καλό το sex. Και σίγουρα δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα επ’ αυτού.
Αλλά βρε παιδιά, εμένα με ενδιαφέρει και το πριν και το μετά.
Τι να το κάνω ένα κρεβάτι, ας είναι και το πιο τέλειο, αν μετά… υπάρχει το απόλυτο κενό.
Είναι σαν να λέω ότι τρώω αστακομακαρονάδα, και δεν έχει αστακό.
Θέλω να μοιραστώ στιγμές, να ερωτευθώ και να με ερωτευθούν. Να μπορούμε να συζητήσουμε για διάφορα.
Να μην με βλέπουν σαν ΟΥΦΟ, όταν  μιλώ τα ελληνικά όπως τα διδάχτηκα και όχι τα αλαμπουρνέζικα που χρησιμοποιούν τώρα…
Θέλω την διαδικασία μου, τα κεράκια μου δίπλα στο τζάκι τον χειμώνα ή έξω στον κήπο μου, τον άνθρωπο μου απέναντι μου και τις μοναδικές στιγμές μας.
Να έχει πανσέληνο,  να είμαστε αγκαλιά και αυτό να είναι αρκετό.
Να ζω τις στιγμές!!!
Που πήγαν όλα αυτά; 
Δεν με καλύπτει αυτή η ισοπέδωση. Δεν την μπορώ. Στο κάτω – κάτω αν το είχα στο μέτωπο, θα ήμουν κουμπαράς κι όχι γυναίκα.
Δυστυχώς όμως έτσι όπως έχουν ξεφτιλιστεί τα πράγματα, οι γυναίκες κουμπαράδες καταντήσαμε. Όσο για τους άντρες, κουρντιστά  μηχανάκια του sex….
Πολλές φορές λέω πως σκέφτονται με το κάτω κεφάλι και όχι με το επάνω…
O tempora, o mores….

Οπότε καταλήγω στο εξής : για να έχω αυτό που θέλω, θα πρέπει να το αναζητήσω μάλλον σε ανίκανο σεξουαλικά άντρα. Γιατί ένα καλό sex χωρίς ψυχικό, συναισθηματικό και πνευματικό περιεχόμενο, είναι ΤΙΠΟΤΑ.

Όχι κύριοι, εσείς που διαβάζετε τα παραπάνω και μειδιάτε ειρωνικά, δεν είμαι λεσβία.
Γυναίκα και μάλιστα Θηλυκό είμαι! Και ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και τι θέλω.
Απλά, αυτοσκοπός μου δεν είναι το sex, αλλά και ο άνθρωπος.
Δεν επιβεβαιώνομαι μέσα από αυτό. Αντίθετα, μια και τυχαίνει να είμαι και εγκεφαλικός τύπος, νοιώθω το απόλυτο κενό, αν δεν υπάρχουν τα υπόλοιπα.
Αν η ψυχή μου είναι κενή, δεν μπορώ να λειτουργήσω, μακάρι να έρθει δίπλα μου ο πιο κούκλος από εσάς. Και να έχει καλογυμνασμένους κοιλιακούς και να είναι δίμετρος, κατάξανθος και γαλανομάτης…. Αν δεν έχει περιεχόμενο, αν μέσα του είναι το απόλυτο κενό, δεν μου κάνει.
(Και όταν λέω περιεχόμενο, δεν εννοώ φυσικά το περιεχόμενο του παντελονιού…)
Κι επειδή πιστεύω πως ένας ανίκανος σεξουαλικά, χρησιμοποιεί σαφώς τον εγκέφαλο του και φροντίζει για την πνευματική και ψυχική του καλλιέργεια, μια και δεν σκέφτεται με το κάτω αλλά με το πάνω κεφάλι,
Ζητείται ανίκανος άντρας, για σοβαρή σχέση !
(Αν είναι να’ ρθει, θε να’ ρθει, αλλιώς ας προσπεράσει)

Και για όλα τα παραπάνω που διαβάσατε, ο έχων νουν νοείν νοείτω….
redhead





17 σχόλια:

  1. Φανταστικό το άρθρο σου και έχω να σου πώ ένα μεγάλο μπράβο!!! Εγώ που είμαι άντρας, μπορώ να επιβεβαιώσω όσα λές! Και εμένα το "έγκλημά" μου είναι ότι ψάχνω μιά γυναίκα για ουσιαστική σχέση με βάθος και συναίσθημα, και να μπορώ να πώ και πέντε πράγματα, με το σέξ να είναι το...κερασάκι στην τούρτα και όχι το...ορεκτικό όπως το θέλουν οι περισσότεροι, και έχω ψτύσει αίμα για να βρώ κάτι τέτοιο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
    Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις και να ξέρεις πως να το κρατήσεις, γιατί οι περισσότεροι ακούν τον θόρυβο της ευτυχίας, την ώρα που αυτή φεύγει.
    Καλή τύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ'ευχαριστώ πολύ, και σ' εσένα εύχομαι ολόψυχα το ίδιο, να βρείς έναν άνθρωπο που να μήν θέλει μιά σχέση τύπου φαστ-φουντ...στις γυναίκες πρέπει να είναι πιό δύσκολο να βρούν κάποιον που να θέλει να κάνει κάτι ουσιαστικό, γιατί εγώ γνώρισα κάποιες κοπέλες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία..δυστυχώς όμως (αμαρτία μου που το λέω αλλά έτσι είναι) εμφανισιακά ήταν επιεικώς απαράδεκτες...φαίνεται ότι στην εποχή μας πρέπει να έχει ο άλλος κάποιο πρόβλημα όπως λές για να σκεφτεί με το πάνω κεφάλι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι θεωρούν κατάντια να ψάξουν σύντροφο μέσα από τα σάιτ γνωριμιών που υπάρχουν...αλλά εγώ λέω να το δοκιμάσω..δέν έχω και πολλές εναλλακτικές άλλωστε, καθ'ότι μή κλαμπόβιος (όχι ότι εκεί παίζει να βρείς κάποιο άτομο για σχέση της προκοπής αλλά τέλος πάντων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζω να μην απογοητευθείς... Η σάρα, η μάρα και το κακό συναπάντημα...
    Καλή σου τύχη any way

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα...λόγω ανωνυμίας φαντάζομαι ότι υπέθεσες ότι το τελευταίο μήνυμα ήταν απο διαφορετικό άτομο και γι'αυτό το διέγραψες...είμαι ο ίδιος που σου είχα γράψει παραπάνω. Σκέφτηκα ότι εφόσον σκεφτόμαστε ομοίως σε κάποια πράγματα δεν θα ήταν κακή μιά γνωριμία. Καταλαβαίνω εάν δέν θές και σου ζητώ συγνώμη εάν σε ενόχλησα, δέν είχα τέτοια πρόθεση. Απλώς μιά πρόταση έκανα. Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερα ειναι ενδιαφερο οσα αναζυτησες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ηθελες και τογραφες ετσι?? κοιτα τι εκανες λοιπον σου την πεσαν παλι!!! χαχαχαχα

    Τωρα στα σοβαρα, ειναι ετσι διαπαιδαγωγημενος ο ανδρας το αρσενικο δηλαδη και καλα πρεπει ετσι να λειτουργει και νομιζω οτι και οι γυναικες υποσυνειδητα το θελουν και το προωθουν το αρσενικο σε αυτες τις συμπεριφορες, αφου αν δεν την πηδησει θα τον πει μαμακια.
    Ελπιζω να εγινα κατανοητος και ευχομαι να βρεις την αδερφη ψυχη εσυ και ολοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου εχουν περασει περιπου δυο χρονια απο τοτε που εγραψες το αρθρο σου κ σημερα εντελως τυχαια μπηκα στο μπλογκ σου κ το διαβασα.

    Αλλα λεω ποτε δεν ειναι αργα για ν σου στειλω... ισως το αρθρο σου το εχεις ξεχασει τοσο καιρο τωρα...


    Κ γω καποτε ειχα φτιαξει ενα παρομοιο αρθρο! Αν θες μπορεις να επικοινωνησεις μαζι μου! Σου αφηνω το email μου

    Ελπιζω να σαι καλα, καλο σου βραδυ

    Δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα
    Σίγουρα δεν έχω ξεχάσει τίποτε από αυτά που έχω γράψει! Και χαίρομαι που ακόμη διαβάζεται το συγκεκριμένο άρθρο, μήπως και αλλάξει κάτι, έστω και λίγο στις ανθρώπινες σχέσεις.
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ(ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΕΣ)ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ¨ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ¨!!ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟ ΜΕΣΑ ΤΕΣΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ¨ΝΤΥΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ¨!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΑ!! :) tsengo@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια και καλή χρονιά! Είμαι ανίκανος και ποτέ δε φανταζόμουν πως μια γυναίκα θα ψάχνει ένα τέτοιο άνδρα. Θα σου δώσω μια συμβουλή: υπάρχουν αρκετοί άνδρες ικανοί, αλλά και καλά παιδιά, που και να αγαπήσουν ξέρουν και να εκτιμήσουν. Κοίτα να βρεις λοιπόν τον πιο άξιο, δηλαδή τον πιο ικανό! Αυτά από κάποιον΄, που η ανικανότητά του τον έχει κάνει σμπαράλια ψυχικά, αλλά τον έχει κάνει και άνθρωπο . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kalo to paramithi soy, alla den exei drakoys !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο έχων νουν νοειν νοείτω.... Αν ψάχνεις για παραμύθια και δράκους, έχει πολλά στα βιβλιοπωλεία...

      Διαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή