Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Καλώς τους δεχθήκαμε!

Η κυβέρνηση μας παίζει τον τελευταίο της μονόλογο στην φαρσοκωμωδία "Ελλάδα"!
Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι εντός των ημερών θα ανακοινώσουν και επίσημα την πτώχευση του Ελληνικού κράτους! Για τον λόγο αυτό κανόνισαν να έχουν και ισχυρή αστυνομική δύναμη, που δεν θα κάνει στην άκρη για να περάσουν οι διαδηλωτές! Η μεραρχία που έφεραν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί  "οι καταδρομείς της ευρωπαϊκής αστυνομίας". Δεν πρόκειται να κάνουν πίσω σε καμία περίπτωση! Αυτό να το ξέρουν όσοι αποφασίσουν να εμπλακούν μαζί τους. Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να αποκλείσω ότι οι δυνάμεις κατοχής εκτός από βία μπορούν να χρησιμοποιήσουν και όπλα. Μιας και δεν θα έχουν απέναντι τους τα αδέλφια τους αλλά βαρβάρους όπως τους λένε στην σχολή τους!
Όσον αφορά τώρα όσους συμπολίτες μας έχουν ακόμα κάποια χρήματα στην τράπεζα καλό θα είναι να τα αποσύρουν από τους λογαριασμούς τους . Η ανακοίνωση ότι οι καταθέσεις είναι εγγυημένες ισχύει μόνο στην περίπτωση που αφορά για πτώχευση τράπεζας. Στην περίπτωση που πτωχεύσει ένα κράτος οι καταθέσεις που υπάρχουν στους λογαριασμούς πάνε υπέρ πιστωτών του κράτους.
Έλληνες ενωθείτε τα όρνεα πετάνε πάνω από τα κεφάλια μας!
Μυριστήκαν πτώματα και ακονίζουν τα μαχαίρια τους!  Μετάφραση από γερμανική ιστοσελίδα!!!
Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα!
Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.
Η μυστική αυτή ομάδα λέγεται EUROGENDFOR, έχει την έδρα της στην Ιταλία και είναι έτοιμη να ξεκινήσει για την Ελλάδα όπου θα έχει την πρώτη της μεγάλη επέμβαση ενάντια σε λαό ενός ευρωπαϊκού κράτους.
Η Ελλάδα βράζει. Από μέρα σε μέρα οι διαμαρτυρίες των πολιτών γίνονται και πιο βίαιες.
Τη στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός.  

Ενώ στις Βρυξέλλες λαμβάνονται μέτρα και γίνονται προετοιμασίες για την πρώτη επέμβαση της μυστικής ομάδας για την πάταξη ξεσηκωμών, οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.Πηγή :  http://www.eoellas.org/index.php?option=com_content&view=article&id=3118%3A2011-10-13-16-17-46&catid=49%3A2010-06-20-20-08-11&Itemid=107

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου