Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ






Συντάχθηκε απο τον/την eoellas1   
Δευτέρα, 02 Μάιος 2011 14:05


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ
Σύμφωνα πλέον με επίσημη ανακοίνωση του αμερικανικού πρακτορείου ειδήσεων, ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός. http://www.nytimes.com/2011/05/02/world/asia/osama-bin-laden-is-killed.html?hp Βέβαια, αυτό που γεννάει ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι αφού πυροβολήθηκε στο κεφάλι, όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, η σωρός του θάφτηκε στη θάλασσα. Η γραφικότητα της κατάστασης είναι συνήθης σε θέματα που αφορούν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Γιατί, λοιπόν, εφόσον ο θάνατός του ισχύει, να θαφτεί η σωρός στη θάλασσα ώστε να χαθούν, μαζί με αυτήν, και όλες οι αποδείξεις επί του συμβάντος; Τα συμπεράσματα δικά σας.




ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΟΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΟΕ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗ
Κάποιος (ποίος άραγε;) και κάποιοι βιάζονται.... και αυτό είναι κακό.
Σήμερα είδαμε όλοι μας με τον θανατο ( <<θάνατο>>) του Οσάμα Μπιν Λάντεν ένα μέρος της φανταστικής πραγματικότητας που έχει τυλίξει...
Οι καλοί Αμερικάνοι (πιόνια και αυτοί αυτών που είναι πίσω από τις κουρτίνες) απέδοσαν δικαιοσύνη, σύμφωνα με τον ουρανοκατέβατο πρόεδρο τους Μπάρακ Ομπάμα.
Τα ερωτήματα πολλά που ίσως δείχνουν ότι η εκτέλεση του νούμερο 1 καταζητούμενου στον πλανήτη να είναι ένα καλά στημένο σχέδιο αυτών που είναι πίσω από τις κουρτίνες.
  • Πως είναι δυνατόν ο Ομπάμα να περίμενε τις εξετάσεις dna του πτώματος του Μπιν Λάντεν για να ανακοινώση την επιτυχία της εκτέλεσης αφού οι Αμερικάνοι ουδέποτε είχαν δείγμα αίματος ή dna του Μπιν Λάντεν για να το διασταυρώσουν ;
  • Γιατί μετέφεραν το σώμα του νεκρού από το Πακιστάν που έγινε η επιχείρηση στο Αφγανιστάν για να το πετάξουν στην Θάλασσα; Το Αφγανιστάν απλά δεν έχει θάλασσα....
  • Γιατί είπαν ότι στο κτίριο που εκτελέσαν τον Μπιν Λάντεν το έβαλαν φωτιά οι Αμερικάνοι μετά το τέλος της επιχείρησης ενώ τα ξένα ΜΜΕ παίζουν βίντεο από το εσωτερικό του κτιρίου χωρίς να υπάρχουν σημάδια φωτιάς;
  • Γιατί παρουσιάσαν μια φτηνή πλαστή φωτογραφία του νεκρού Μπιν Λάντεν και δεν έδειξαν αμέσως τις αληθινές αν υπάρχουν;
  • Από πότε το πέταγμα ενός νεκρού στην θάλασσα είναι έθιμο των μουσουλμάνων σύμφωνα με τους Αμερικάνους;
Δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα με τα παραπάνω ερωτήματα γιατί απλά κάποιοι έχουν βάλει κλεισμένους και μη (όποιοι κατάλαβαν, κατάλαβαν) να τρέξουν την ιστορία... Η ιστορία όμως δεν γράφεται με εκτελέσεις και με θείες δίκες. Η ιστορία γράφεται στους δρόμους, στις προσευχές, στην εκπαίδευση και στην εκπλήρωση των αποστολών μας. Σας και μας θεωρούν ζώα και μας πλασάρουν ιστορικά γεγονότα με φτωχό μοντάζ και σεναριο μιας αστείας παραγωγής.
Το κουτί άνοιξε.
Η γενιά των αετών πλησιάζει.
Κράτα γερά Έλληνα, κράτα γερά πολίτη του πλανήτη Γη. Λίγο ακόμη έμεινε...
Ο Άγνωστος είναι εδώ. Έφτασε στην γη στις 11/11/2011 . Τι θα κάνει; Θα ρίξει τις κουρτίνες και αυτοί που είναι από πίσω θα βγουν μπροστά.
Γελάστε όσο θέλετε με αυτά, πείτε μας γραφικούς, οι γραφικοί θα γράψουν ιστορία χωρίς να μπουν μπροστά γιατί δεν είναι αυτή η αποστολή τους. Αλλά οι γραφικοί θα είναι εκεί που θα γραφτεί ιστορία.
Θα είναι στην Βέροια στην φωτιά, θα είναι στα Γρεβενά στον πανικό, θα είναι στην δεύτερη Ιερουσαλήμ στην Θεσσαλονίκη δηλαδή στο συμβάν με το λεωφορείο, θα είναι εκεί που θα διαβεί αυτή που τώρα γελάει.
Μην γελάς, οι γραφικοί και η γενιά των αετών θα είναι και αυτοί εκεί απέναντι σου στην μάχη στην περιοχή του Λαγκαδά.
Αν όντως σκοτώθηκε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν μια προφητεία που είχε βγάλει ένας άλλος <<γραφικός>>  πέρνει σάρκα και οστά . "Όταν αυτός που το όνομά του ξεκινά με το γράμμα Ο της Ελληνικής αλφαβήτου (Ο ΣΑΜΑ) τότε τα γεγονότα της ιστορίας θα τρέξουν τόσο γρήγορα που κανείς δεν θα προλαβαίνει ούτε να τα αναφέρει...."
Η μυστηριώδης ουλή σου στο κεφάλι πρέπει να σου πόνεσε Μπάρακ Ο μπάμα... στης 11/11/2011 και χτες... τα nano machines που έχεις μέσα σου όπως και όλοι οι αρχηγοί κρατών (όπως και του Γιώργου Παπανδρέου), πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, πρέπει να έκαναν update 11/11/2011.
Αλήθεια είχατε ζαλάδες;
Αν όχι θα τις έχετε στις 16/7/2011 που ο Άγνωστος θα σας επισκευτεί στα όνειρα σας αλλά και στα γραφεία σας....
Η ιστορία του κόσμου μας θα ξανά ειπωθεί με όλες τις αλήθειες και τα μυστικά όταν πέσουν οι κουρτίνες που για χιλιάδες χρόνια ήταν ερμητικά κλειστές... ερμητικά έγραψα ε; Ερμής= Ελ που έφερνε μηνύματα όπως θα φέρουν αυτές οι κουρτίνες με το άνοιγμα τους.
Αλήθεια πόσα χρόνια η λέξη ερμητικά περίμενε να βρει την σωστή της θέση σε μια πρόταση;
Χιλιάδες χρόνια....  πότε θα σταματήσουν οι πρόβες της ιστορίας που βιώνουμε σήμερα; Μέχρι της 21 .
Πότε θα αρχίσει η αληθιμή ιστορία; 12. Και πότε θα εμφανιστεί ο Άγνωστος , 2012.
21/12/2012 το παραμύθι της ψεύτικης ιστορίας τελειώνει και οι πρόβες κλείνουν . 21= 2+1=3, 12= 1+2=3 2012= 2+1+2= 5, 3+3+5 = 11....

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΕ
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ

   

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου